Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ANABEI ΦΩΤΙΕΣ η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στις Πρέσπες – Οργισμένες αντιδράσεις στην παράταξή του

ANABEI ΦΩΤΙΕΣ η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στις Πρέσπες – Οργισμένες αντιδράσεις στην παράταξή του


Police-Voice blog ➤
Η υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες προκαλεί αντιδράσεις που διαδέχονται η μία την άλλη. Είναι βέβαιο πως η αυριανή μέρα…
στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεοδνίας Θεόδωρου Καρυπίδη δεν θα είναι ίδια και αυτό είναι απολύτως διακριτό τόσο από τις δηλώσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, όσο και από εκείνες που γίνονται δημόσια, από μέλη της παράταξής του στο περιφερειακό συμβούλιο.
Πριν από λίγο, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών, στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων, ερωτηθείς για την παρουσία του Θ. Καρυπίδη στην τελετή υπογραφή της συμφωνίας στους Ψαράδες, ανέφερε: «Η πρότασή μας ήταν να μην παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης. Είναι ντροπή για την Δ. Μακεδονία. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε».
O πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, από το συλλαλητήριο στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, για την παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στους Ψαράδες: «H αυτοδιοίκηση πρέπει να σηκώσει ψηλά τη σημαία. Όσοι δεν μπορούν γιατί είναι βαριά η σημαία, να τους ξεκαθαρίσουμε και να τους ξεχωρίσουμε».
kozan.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου