Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕΕΕΕ ! ! Μανιφέστο Βερύκιου υπέρ Τσίπρα για Σκοπιανό: «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής – Είσαι ανιστόρητος, αμόρφωτος…Πας καλά αγόρι μου γλυκό» ;(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕΕΕΕ ! ! Μανιφέστο Βερύκιου υπέρ Τσίπρα για Σκοπιανό: «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής – Είσαι ανιστόρητος, αμόρφωτος…Πας καλά αγόρι μου γλυκό» ;(ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλής ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου άναψαν τα αίματα για το ζήτημα της συμφωνίας στις Πρέσπες.
Ο Φραγκολιάς έθεσε μια ερώτηση στον Βερύκιο και εκείνος έγινε έξαλλος: «Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;», δήλωσε και ο Φραγκολιάς του απάντησε: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα»!
Τότε ο Βερύκιος του είπε: «Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό;
Δείτε όλο το σκηνικό και τον έντονο διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι να ήταν οι πραγματικές απόψεις τους και όχι θέατρο για τηλεθέαση! Το θέμα είναι...[προιόν της δημοκρατίας], πως δεν ακούγεται η άλλη άποψη, μιας και ό ένας είναι ο Βερύκιος.. [διακεκριμένος δημοσιογράφος] και ο άλλος ο Φραγκολιάς [σχολιαστής]. Έχει πέσει και θα πέσει τόσο δυνατή προπαγάνδα, ώστε θα γίνει κυριολεκτικά το άσπρο μαύρο, προκειμένου να επικρατήσει συνειδησιακά, το άσπρο, το οποίο και θα είναι μαύρο!! Όποιος δε το λέει άσπρο θα τιμωρείται προφανώς! Ιδού και το παράδειγμα στην εκπομπή! Όσο για τη μέρα νύχτα.. ευτυχώς είναι δουλειά Αλλου! Ευτυχώς! Α, μη το ξεχάσω, ο λαός μέχρι τώρα σύσσωμος, είναι με την άποψη του Φραγκολιά,και έχει κλείσει και τη τηλεόραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή