Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Τουρκικά ελαστικά “φοράει” ο Ελληνικός Στρατός! Βρήκαμε και φωτογραφήσαμε οχήματα στην παραμεθόριο, με λάστιχα “Made in Turkey”
Μας το είπαν και δεν το πιστεύαμε! Μέχρι που ζητήσαμε τις φωτογραφίες για να βεβαιωθούμε!
Φαίνεται ότι ο ελληνικός στρατός “στηρίζει” την τουρκική οικονομία και προμηθεύεται ελαστικά για τα οχήματά του από τουρκικά εργοστάσια!
Τα οχήματα με τα τουρκικά ελαστικά κυκλοφορούν στην παραμεθόριο. Δεν θα αποκαλύψουμε σε ποιο από όλα τα νησιά, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα δεν αφορά μόνο ένα νησί.
Εμείς εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα όχημα αναγνωρίσεως MS 240 με ελαστικά “Made in Turkey”.
Αναζητήσαμε την συγκεκριμένη μάρκα “OZKA” και βρήκαμε ότι τα εμπορεύεται ελληνική εταιρία, η οποία όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα της, το 2006 ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των αγροτικών, χωματουργικών και βιομηχανικών ελαστικών του εργοστασίου Ozka Tire and Rubber με έδρα την
πόλη Kocaeli, της Τουρκίας.
Η επαρχία Κοτζαέλι είναι επαρχία της βορειοδυτικής Τουρκίας στην περιοχή του Μαρμαρά. Βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Προποντίδας και συνορεύει με τις επαρχίες
Κωνσταντινούπολης, Σαγγάριου, Γιάλοβας και Προύσας.
Όπως φαίνεται, μέσω Θεσσαλονίκης, τα τουρκικά ελαστικά έφθασαν να υποστηρίζουν και τον ελληνικό Στρατό!
ΠΗΓΗ: armyvoice.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
army1 army2 army3
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. ακομα και οι στολες ειναι ( ετσι ακουστηκε ) made in turkey,
    https://alexpoli.gr/stin-tourkia-ravonte-stoles-tou-ellinikou-stratou/
    εαν ειναι δυνατον και μετα ειμαστε εμεις Ελληνες ; ξεφτυλα μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή