Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών του Σώρρα στην Ευελπίδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών του Σώρρα στην Ευελπίδων (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, αναμένοντας τον αρχηγό τους που οδηγείται στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του.
Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων πραγματοποίησαν μερικές δεκάδες οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του το Σάββατο
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις», ο οποίος συνελήφθη χθες σε σπίτι στον Άλιμο.

Σε αυτό το κρησφύγετο στον Αλιμο κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας: Πως οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του (ΦΩΤΟ)


Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό.
Ο Αρτέμης Σώρρας εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμενε στον Άλιμο έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» στο διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται και, συγκεκριμένα, είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα.
Τις φωτογραφίες από το σπίτι στον Άλιμο που δημοσιεύει το πρακτορείο Intime…
al2
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου