Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις: H Μαρία Ζαχάροβα καλεί Έλληνες δημοσιογράφους στη Μόσχα – Έντονο παρασκήνιο

Ραγδαίες εξελίξεις: H Μαρία Ζαχάροβα καλεί Έλληνες δημοσιογράφους στη Μόσχα – Έντονο παρασκήνιο


Police-Voice blog ➤
Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα,καλεί τους Έλληνες δημοσιογράφους στη Μόσχα για ενημέρωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα -μια κίνηση που προκάλεσε «κύματα» στις σχέσεις Αθήνας και Μόσχας.
Tρομαγμένη πλέον η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθεί πλέον να μειώσει την ένταση με την Μόσχα, καθώς φοβάται το… δάγκωμα της αρκούδας.
Οι κυβερνητικοί έκαναν το μεγάλο λάθος να τα βάλουν με την Μόσχα και τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση.
Η Μόσχα δεν έχει πρόβλημα με τον ελληνικό λαό. Οι στενοί δεσμοί λόγω Ορθοδοξίας δεν μπορούν να αλλοιωθούν από την άθεη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. αυτή η «τοξική» ατμόσφαιρα δεν διαχέεται ούτε κατ’ ελάχιστον στις σχέσεις των δύο λαών, που παραμένουν θερμές και εγκάρδιες, με αισθήματα αμοιβαίας συμπάθειας, που πηγάζουν από ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.
Επιπλέον, ο πρόεδρος Πούτιν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα και η δημοφιλία του με σιγουριά ότι ξεπερνάει αυτήν όλων των δικών μας πολιτικών αρχηγών!
Εν αναμονή της απάντησης της Μόσχας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους και να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, μετά τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα, κάτι που πυροδότησε στο παρασκήνιο τις σχέσεις των δύο χωρών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει: Οι Ρώσοι είναι φίλοι μας! Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρεται σε «επαναλαμβανόμενα γεγονότα, που δεν μπορούσαμε πια να αγνοήσουμε».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου