Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Οι Αμερικανοί έβγαλαν ημερομηνία αποχώρησης της Τουρκίας από ΝΑΤΟ – Πότε αυτή θα συμβεί – Βομβαρδισμός δημοσιευμάτων

Οι Αμερικανοί έβγαλαν ημερομηνία αποχώρησης της Τουρκίας από ΝΑΤΟ


Police-Voice blog ➤
Κυκλοφόρησε ήδη από αμερικανικά ΜΜΕ ημερομηνία αποχώρησης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, αυτή πρόκειται να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους. Οι Αμερικανοί αναφέρουν επί λέξη «αν η νομισματική κρίση δεν είναι αρκετή, οι επενδυτές στην Τουρκία θα πρέπει να ανησυχούν και για κάτι άλλο”…
«Υπάρχει πρόσφατη αναφορά του ΝΑΤΟ που αναφέρει αποχώρηση της Τουρκίας από την Ατλαντική Συμμαχία μέχρι τέλους του χρόνου”.
Το άρθρο υπογράφει γνωστός αναλυτής-δημοσιογράφος σε μεγάλο Αμερικανικό ΜΜΕ. Δεν είναι όμως η μόνη αναφορά που γίνεται λίγες ώρες μετά το «πάγωμα” των F-35 από τον Ν.Τραμπ.
Ακολουθεί δεύτερο αμερικανικό δημοσίευμα με τίτλο «Το ΝΑΤΟ πρέπει να πετάξει την Τουρκία εκτός με τις κλωτσιές”.
Oπως αναφέρει η Αγκυρα έχει συμμαχία με Ρωσία και Κίνα και βανδαλίζει τα Δυτικά συμφέροντα.
Το άρθρο κάνει αναφορά στην σύντομη ιστορία και όσων έχουν συμβεί. Οι Αμερικανοτουρκικές σχέσεις γνωρίζουν την χειρότερη κρίση στην Ιστορία τους, τονίζει. Γίνεται αναφορά στις αμερικανικές κυρώσεις, στον πάστορα Μπράνσον, διάδοση ισλαμικού εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή, παράδοση όπλων στην Αλ Κάιντα και αργότερα στο ISIS, σφαγή στο Κομπανί, Αφρίν, Μαμπίτζ.
«Μεταξύ αυτών των δύο επιθέσεων ο Ρ.Τ.Ερντογάν συναντήθηκε με τον Β.Πούτιν και τον Ιρανό πρόεδρο, Χ.Ρουχανί στην Αγκυρα για να δοθεί έμφαση στις νεο-οθωμανικές απαιτήσεις” τονίζει το άρθρο.
«Η εμπλοκή του Ερντογάν με τον Πούτιν δεν περιορίζεται μόνο σε φωτογραφίες” αναφέρει το άρθρο.
Αργότερα γίνεται αναφορά στην συμμετοχή του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Σύνοδο των BRICS. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, το μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, είχε τονίσει τότε τι ακριβώς είχε συμβεί.
«Εκεί ο Xi Jinping τίμησαν μαζί με τον Πούτιν τον Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ ο πρόεδρος της Κίνας αποκάλυψε μια στρατηγική επέκταση της χώρας του με την Ρωσία του Πούτιν”.
«Ηρθε η ώρα της απομάκρυνσης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ”.
Το δεύτερο αμερικανικό άρθρο τονίζει με τη σειρά του:
«Mέχρι τέλους του χρόνου η Τουρκία θα αποχωρήσει”. Αυτό είναι κακό νέο για τους επενδυτές στην Τουρκία.
«Η Τουρκία ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ δεν υπάρχει πια” αναφέρει πρόσφατη αναφορά της ” Academy Securities” που υπογράφει ο Στρατηγός James ‘Spider’ Marks και Rachel Washburn. Και οι δύο έχουν μεγάλη στρατιωτική εμπειρία.
Η έρευνα έγινε από στρατιωτικούς-ακαδημαικούς για το «Geopolitical Intelligence Group” .
Οι λόγοι της αποχώρησης είναι πάρα πολλοί.
Σχέσεις Τουρκίας με Ιράν και Ρωσία. Η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ τους είναι πρωτοφανής. Στην Συρία χαράζουν δικιά τους στρατηγική στη Μέση Ανατολή. Η Τουρκία έχει απομακρυνθεί από την Δημοκρατία. Είναι άκρως ισλαμική και απολυταρχική…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου