Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑΝΑΝ «ΚΟΣΚΙΝΟ» ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ» ΤΗΣ. ΓΟΒΕΣ ΣΤΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΕΚΑΝΑΝ «ΚΟΣΚΙΝΟ» ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ


Police-Voice blog ➤
Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες στην Αικατερίνη Αναγνωστάκη
Γόβες και συμβόλαια θανάτου
HΑικατερίνη Αναγνωστάκη που εδώ κι ένα χρόνο είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και διέμεινε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά, ήταν μια γυναίκα με παρελθόν στη Νύχτα. Το βράδι της Τρίτης την γάζωσαν με 15 σφαίρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, αλλά φοβήθηκαν και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία. Ηταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών. Είχε συλληφθεί 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Το 2011 είχε δεχθεί στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι δολοφονική επίθεση.
Για εκείνη την απόπειρα δολοφονίας της ο Βασίλης Χήτος έγραφε:
dolofonia-athina-mafia
Η Κατερίνα Αναγνωστάκη που το βράδυ στη λεωφόρο Βεΐκου τη συνάντησαν οι επίδοξοι δολοφόνοι της, είχε θεωρηθεί ως «ύποπτη» για πιθανή σχέση της με τη  δολοφονία, της  συζύγου του άλλοτε Αρχινονού του Πειραιά Γιώργου Αυτιά.
Τoν  Mάϊο του 2009 στα Καμίνια σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ο εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχιέρη σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.
Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά  την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Κατερίνα Αναγνωστάκη που χθες δέχτηκε τις βολές στο Γαλάτσι, είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά.
Τον Μάϊο λοιπόν του 2009  στο πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο  βρισκόταν μέσα μόνο μία υπάλληλος. Το θύμα,  διέμενε στη Βούλα, αλλά εκείνη την ώρα πήγαινε επίσκεψη σε κάποιο φιλικό της σπίτι και σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο για να πάρει γλυκά.
Την ώρα που η 29χρονη επέλεγε τα γλυκά που θα αγόραζε και την εξυπηρετούσε η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, μπήκε από πίσω της, ακριβώς στην είσοδο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 30 ετών με τζόκεϊ, καπέλο και τζιν παντελόνι και τη σκότωσε. Η Καυχέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης είχε την ίδια τύχη. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Γαλάτσι με θύμα γυναίκα, που τώρα χαροπαλέυει στο ΚΑΤ, από τις σφαίρες του εκτελεστή συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, που διέσχισε δαιμονισμένα τη Βεΐκου.
Με πληροφορίες από το Κουρδιστό Πορτοκάλι 


Αυτή είναι η 33χρονη που δολοφόνησαν μέσα στο αμάξι της στην Κηφισιά- Φίλη βαρόνου της νύχτας και ύποπτη για αρκετά συμβόλαια θανάτου;

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Κηφισιάς, μετά από τη δολοφονία 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό της στη γειτονιά όπου διέμενε.
Η άτυχη γυναίκα, που δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες, φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».
Η 33χρονη γυναίκα, που ζούσε σε κατοικία στην Κηφισιά με την 7χρονη κόρη της, ήταν άτομο γνωστό στην Ασφάλεια και φέρεται να είχε «πλούσιο» παρελθόν και εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις.
Μάλιστα, το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, ενώ ήταν έγκυος έξι μηνών, αλλά οι δράστες που πυροβόλησαν, δεν είχαν καταφέρει να επιτύχουν τον στόχο τους.
Το 2009 το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών σε χρηματαποστολές, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν η στενή σχέση που διατηρούσε με ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της νύχτας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε περίεργες υποθέσεις.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών της 33χρονης γυναίκας, αλλά και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας της, επικεντρώνονται στο περίπλοκο παρελθόν της και στους ανθρώπους με τους οποίους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου