Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ξυλοδαρμός του βουλευτή Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα για τη «Μακεδονία» και καταγγέλλει…

Ξυλοδαρμός του βουλευτή Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα για τη «Μακεδονία» και καταγγέλλει…


Police-Voice blog ➤
Συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων της Καλαμάτας και του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ο βουλευτής διέσχιζε την οδό Καλλιπατείρας, άγνωστος του φώναξε και ο κ. Κωνσταντινέας σταμάτησε.
Εκείνη τη στιγμή στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετά ακόμα άτομα και, όπως μας είπαν από το περιβάλλον του βουλευτή, τον ξυλοκόπησαν. Αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Κωνσταντινέας βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 προσαγωγές ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Εν τω μεταξύ στο κρατικό ΑΠΕ, ο βουλευτής βλέπει εφιάλτες από την ακροδεξιά.
«Θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς, όπως καταγγέλλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας
Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν.Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει. Αυτήν ώρα ο βουλευτής βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες».
Να τον προσέξετε, γιατροί του νοσοκομείου μήπως χάσει το…
Πάντως το besttv της Καλαμάτας, συσχετίζει την επίθεση με το Μακεδονικό. Γράφει: 
Σοκαριστικές είναι οι πρώτες πληροφορίες για τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέα. «30 άτομα τον χτυπούσαν με ότι έβρισκαν μπροστά τους» ανέφεραν συνεργάτες του, στο σκηνικό που συνέβη λίγο μακριά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με επίθεση που δέχθηκε αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό από μερίδα οπαδών συνδέσμου της Καλαμάτας
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν φαίνεται να είναι χτυπημένος. Σήτες την φωτογραφία στο καροτσάκι ήταν ακμαιότατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Προδέρμ τον έδειραν !;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι εγινε; ΣΥΡΙΖΑ ειναι! Καλα τον καναν!
    Οι Ζακ να μη μας παθουν τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή