Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλληψη αστυνομικών! Επισκέπτονταν συχνά μπυραρία και τα… κορίτσια της

Σύλληψη αστυνομικών! Επισκέπτονταν συχνά μπυραρία και τα… κορίτσια της


Police-Voice blog ➤
Έκαναν τα «στραβά» μάτια κατά τον… διαβατηριακό έλεγχο για εμπορία προσώπων.
Συγκεκριμένα οι τρεις αστυνομικοί, ηλικίας 38, 41 και 36 ετών, συνεργάζονταν με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω μπυραρίας, 36 ετών, έχοντας την «ευθύνη» να κάνουν τα «στραβά» μάτια σε διαβατηριακό έλεγχο αλλοδαπών γυναικών, που έφταναν στη Κύπρο με σκοπό να εργαστούν παράνομα στη μπυραρία παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», οι ύποπτοι βρέθηκαν χθες, Τρίτη (12/9),  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ όσον αφορά τους αστυνομικούς , πιο συγκεκριμένα ο 38χρονος, αναφέρθηκε ότι ήταν τακτικός επισκέπτης στη μπυραρία ενώ όσα ποτά και να έπινε ήταν πάντα κερασμένα.
Επίσης ο δεύτερος αστυνομικός, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε μετατεθεί ως οδηγός του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.
Σχεδόν ένα χρόνο στη παρανομία οι αστυνομικοί
Όσον αφορά τις καταθέσεις των γυναικών, ανέφεραν ότι τα εισιτήρια της άφιξης, τους τα εξασφάλιζε ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας ενώ οι αστυνομικοί , ανάλογα με το ποιος βρισκόταν σε βάρδια εκείνη την ημέρα, είχαν την ευθύνη να «καλύπτουν» τον διαβατηριακό τους έλεγχο.
Αυτό κατάφερναν οδηγώντας τις σε συγκεκριμένο αριθμό παραθύρου από το οποίο περνούσαν και δεν τις ρωτούσαν το οτιδήποτε, ενώ είχαν στο κινητό τους φωτογραφίες από τους αστυνομικούς τις οποίες χρησιμοποιούσαν για να μπορούν να τους αναγνωρίζουν.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε δύο περιπτώσεις ο 38χρονος και 31χρονος αστυνομικός καταχώρησαν στο μηχανογραφημένο σύστημα της Αστυνομίας ότι δυο από τις γυναίκες έφεραν μαζί τους ποσά των 1,500 και 500 ευρώ, κάτι το οποίο δεν ίσχυε.
Τα αδικήματα τους διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου, 2018 στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.
Οι τρεις αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της:  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πράξεις συμμετοχής σε αδικήματα διαφθοράς, εμπορίας ενηλίκων προσώπων με σκοπό την εκμετάλλευση εγκληματικών δραστηριοτήτων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων, δεκασμό δημοσίου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας και παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος.
φωτο αρχειου 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου