Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΤΩΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ & ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

ΤΩΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ & ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ


Police-Voice blog ➤
Άγρια ξυλοκοπημένος και δεμένος με tie wrap βρέθηκε τα ξημερώματα ένας αστυνομικός, μέσα σε σπίτι που διέμεναν αλλοδαποί, στην περιοχή της Νίκαιας.
Το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια, αφού πολίτης τους κάλεσε για βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, άκουγε φασαρία και υπέθεσε ότι ήταν κλέφτες.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ όταν έφτασαν δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους αλλοδαπούς και αφού κατάφεραν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς, να ακινητοποιήσουν τους Πακιστανούς, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν άλλους έξι αλλοδαπούς και τον αστυνομικό σε άσχημη κατάσταση, ξυλοκοπημένο και δεμένο σε μια καρέκλα.
Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα για να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και ο αστυνομικός στο νοσοκομείο.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, και οι επίσημες Αρχές ερευνούν τη σχέση του αστυνομικού με τους αλλοδαπούς, ερευνούν το σενάριο της ενδεχόμενης συναλλαγής, ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξουν τόσο η κατάθεση του αστυνομικού που όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει, αλλά και τα όσα θα ισχυριστούν οι αλλοδαποί.
Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και το τελευταίο διάστημα απασχολείται ως οδηγός προϊσταμένου κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας.
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. .......ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ISLAMISTES ΕΙΝΑΙ Λαός ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ο Π Ο Υ Δ Η Π Ο Τ Ε ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ......Τυφλός τατώτα τον τε Νούν τατόματι.....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ Β Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Τ Ι Σ Ε Ι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παψτε να σιωπάτε για την προδοσία
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
    Εκτυπώνεις το έγγραφο σε φύλα διπλής όψης.
    Την καταθέτεις στο Α.Τ της περιοχής σου και περιμένεις να πάρεις αρ πρωτοκόλλου. όταν στον δώσουν, ζητάς έντυπο αιτήσεως. Συμπληρώνεις την αίτηση ως εξής
    Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε αντίγραφο της αναφοράς που κατέθεσα σήμερα (.../.../2018 και με υπ αρ...( βάζεις εδώ τον αριθμό πρωτ. που σου έδωσαν) προς την υπηρεσία σας διότι αφενός έχω έννομο συμφέρον επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει, τελεί υπό κατοχή, συντελείται γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως, αφετέρου και κυρίως το χρειάζομαι άμεσα για να το χρησιμοποιήσω προς την αποτροπή της κατάλυσης του Συντάγματος, την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και για την ελευθερία της πατρίδας μας.

    Όταν συμπληρώσεις την αίτηση και την υπογράψεις , θα την φωτογραφήσεις με το κινητό σου.
    Κατόπιν θα τους την δώσεις και θα περιμένεις να σου δώσουν αντίγραφο ή αν αρνηθούν, τότε να σου δώσουν γραπτώς την άρνησή τους.
    Το αντίγραφο, θα πρέπει να έχει σφραγίδες της αστυνομίας σε όλες τις σελίδες, ενώ στην σελ 1 και στην σελ 16 θα πρέπει να έχει επιπλέον και υπογραφές αλλά και ονόματα αστυνομικών.
    Προσοχή!!!
    Αν θες να καταθέσεις τις απειλητικές επιστολές προς υπηρεσίες, ( εφορία, δεη τράπεζα , εφκα κεαο, συμβολαιογράφους, υποθηκοφυλακεία , κ λ π και να έχεις αποτελέσματα, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχεις κοινοποιήσει δημόσια (και να κάνεις ΡΎΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΌΛΟΙ... ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ) , την πρώτη, την δεύτερη και την τελευταία σελίδα της τελευταίας ιερής δηλώσεως που κατέθεσες στην αστυνομία..
    Να φαίνονται καθαρά οι ΜΠΛΕ σφραγίδες της αστυνομίας σε όλες τις σελίδες ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΚΑΙ 16 ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗς ME ΜΠΛΕ ONOMA ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦH ASTYNOMIKOY ORGANOY ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΠΛΕ < ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.......................ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑς >..
    ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ(τα ενδιάμεσα) ΩΣΤΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ..ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.
    Αν η αστυνομία δεν σας δίνει κανονικό αντίγραφο, έρχεστε ΑΜΕΣΑ σε επαφή με τους διαχειριστές της ομάδος
    https://www.facebook.com/groups/986790621349334/permalink/2001542976540755/

    ΑπάντησηΔιαγραφή