Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους Έλληνες πολίτες..ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ! Δωρεάν στέγαση προσφύγων σε ορεινά ξενοδοχεία: Η αρχή έγινε στα Γρεβενά – Η Ελλάδα «πρωτοπορεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους Έλληνες πολίτες..ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ! Δωρεάν στέγαση προσφύγων σε ορεινά ξενοδοχεία: Η αρχή έγινε στα Γρεβενά – Η Ελλάδα «πρωτοπορεί» (ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους Έλληνες πολίτες που έχουν δει το βιοτικό τους επίπεδο να κατρακυλά μέσα σε λίγα χρόνια.

Ως μία «καινοτομία» παρουσιάζεται η φιλοξενία προσφύγων σε ξενοδοχεία της ορεινής ηπειρωτικής χώρας, ως αποτέλεσμα της γενικότερης πολιτικής ένταξης.
Με την συνδρομή του «Παγκόσμιου Οργανισμού Μετανάστευσης», ορισμένων ΜΚΟ και φυσικά του αρμόδιου Υπουργείου, οι πρώτες οικογένειες προσφύγων (κυρίως συριακής καταγωγής) φιλοξενούνται ήδη σε ξενοδοχεία των Γρεβενών.
Με την μαζική μεταφορά προσφυγικών πληθυσμών από τα νησιά προς την ενδοχώρα, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη η επιλογή αμιγώς ορεινών περιοχών της ηπειρωτικής χώρας προκειμένου να στεγάζονται οι πρώτες ομάδες μεταναστών-προσφύγων.
Επί της ουσίας οι προσφερόμενοι ξενοδόχοι πληρώνονται για την παροχή δωρεάν στέγης, νερού και ηλεκτροδότησης σε οικογένειες προσφύγων.
Τους χορηγούνται από το κράτος ακόμη και κουπόνια προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους!
Ήδη 9 ξενοδοχεία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να δεχθούν τις πρώτες οικογένειες προσφύγων για την νέα σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι και τον Απρίλιο του 2017 περισσότεροι από 600 πρόσφυγες είχαν φιλοξενηθεί σε ξενοδοχεία των ορεινών Γρεβενών.
Για να αντιληφθεί κανείς το επίπεδο της οργάνωσης ως προς την υποδοχή των προσφυγικών οικογενειών, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου ιδιοκτήτες κοντινών μίνι μάρκετ έχουν προμηθευτεί προϊόντα αποκλειστικά για τις ανάγκες των προσφύγων!
Φαγητά δηλαδή που ως επί το πλείστον έχουν αραβική προέλευση!
Θα πρέπει να περιμένουμε το ερχόμενο διάστημα νέα… «ανοίγματα» πιθανόν και σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες των ηπειρωτικών, από τη στιγμή ειδικά που οι μισθώσεις για την στέγαση προσφύγων… δίνουν και παίρνουν.
Για την ώρα τα παρακάτω ξενοδοχεία των Γρεβενών κάνουν την αρχή στην ορεινή ηπειρωτική Ελλάδα:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου