Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών – Άγνωστος τα δελέασε με playstation και χρήματα

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών – Άγνωστος τα δελέασε με playstation και χρήματα


Police-Voice blog ➤
Tην απόπειρα αρπαγής των παιδιών της από άγνωστο άντρα κατήγγειλε μία μητέρα δύο παιδιών στα Χανιά.
Η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία και τη διεύθυνση σχολείου στα Νεροκούρου ότι ένας άγνωστος άντρας επιχείρησε να δελεάσει με ποικίλους τρόπους τα παιδιά της να τον ακολουθήσουν.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, καθώς τα δυο παιδιά προχωρούσαν προς τη στάση του λεωφορείου, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπεζ, χωρίς πινακίδες, με σπασμένα και επικαλυμμένα με εφημερίδες, τζάμια, τα προσέγγισε, με τον οδηγό να τους λέει ότι τον έστειλε ο πατέρας τους.
Στη συνέχεια προσπάθησε, λέγοντας τους ότι έχει ένα play station 5 και 700 ευρώ, να τα δελεάσει να τον ακολουθήσουν. Το ένα από τα δύο παιδιά, αντέδρασε πετώντας στον άγνωστο το φρούτο που κρατούσε στα χέρια του και στη συνέχεια μαζί με τον συμμαθητή του έτρεξαν προς τα προπορευόμενα παιδιά.
Τα παιδιά ενημέρωσαν την μητέρα τους για το περιστατικό και εκείνη επικοινώνησε με το σχολείο και την αστυνομία, καταγγέλλοντας το συμβάν.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν αρχικά αν ευσταθεί η καταγγελία και στη συνέχεια να φτάσουν στον δράστη.
flashnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου