Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΡΗΞΗ ..ΠΡΩ ΚΤΟΥ..... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΡΗΞΗ ..ΠΡΩ ΚΤΟΥ..... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.


Police-Voice blog ➤
Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό – Ποια είναι τα ιατρικά ευρήματα
Την καταγγελία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατουμένους του, οι οποίοι προηγούμενως τον είχαν ξυλοκοπήσει στις φυλακές Αυλώνα επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού που τον περιέθαλψαν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού  στον 19χρονο διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».  Δείτε τι έγραφε το πρωί το  Ακόμη μία επιβεβαίωση.
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώσοχο. Ηδη, από την αστυνομία έχει κινηθεί η διαδικασία για το σχηματισμό δικογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς:
«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό, ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.
Προς το παρόν, όμως, η δίοικηση του Ευαγγελισμού, όπου μεταφέρθηκε ο 19χρονος Αλβανός μετά τον ξυλοδαρμό, δεν επιβεβαιώνει ότι υπήρχε βιασμός, ενώ η διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

Η εξέταση “δείχνει” βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση Τοπαλούδη

Ο 19χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη φυλακή και ζήτησε να εξεταστεί για βιασμό. Τον εξέτασε ιατροδικαστής και αναμένεται το επίσημο πόρισμα. Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ενδείξεις βιασμού στο σώμα του 19χρονου. Έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες της επίθεσης.


Ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, το επίσημο πόρισμα του οποίου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, τα ευρήματα ταιριάζουν με τις καταγγελίες του 19χρονου. Συνάδουν δηλαδή, με βιασμό…


Ώρα 23:52! 11/12/2018 O υπουργός Δικαιοσύνης έβγαλε ανακοίνωση για τον πρωκτό του Αλβανού φερόμενου ως δολοφόνου της Ελένης.


Το είδαμε και αυτό!
Ο υπουργός δικαιοσύνης ρε ρόλο ιατροδικαστή
Ανατροπή στην υπόθεση του 19χρονου Αλβανού που δέχθηκε επίθεση από συγκρατουμένους του στις φυλακές Αυλώνα;
H ανακοίνωσή του υπ. Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου: «Ο κρατούμενος εκτός του ιατρικού ελέγχου, υπεβλήθη, μετά από σχετική παραγγελία και σε ιατροδικαστική εξέταση, με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού».
Αναλυτικά ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει στη δήλωση του :
«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας που εκδηλώνεται από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, πολύ περισσότερο όταν αυτό συμβαίνει στη φυλακή, σ’ ένα χώρο που διέπεται από κανόνες και πρέπει να επικρατούν συνθήκες ασφάλειας για όλους. Σ’ ένα κράτος δικαίου τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση. Γι’ αυτό άλλωστε ήδη με το ν. 4322/2015 θεσμοθετήσαμε την αθροιστική έκτιση ποινών που επιβάλλονται για εγκλήματα βίας τα οποία τελούνται στις φυλακές.
Ως προς τη συγκεκριμένη υπόθεση: Διευκρινίζεται, κατ’ αρχάς, ότι την αρχική επιλογή του τόπου φυλάκισης δεν την κάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά η Εισαγγελική Αρχή. Μόλις έγινε, ωστόσο, γνωστό ότι ο 19χρονος προσωρινά κρατούμενος Α.Λ. θα εισαγόταν στο Κ.Κ. Αυλώνα δόθηκαν ξεκάθαρες εντολές στους υπευθύνους για τη λήψη ειδικών μέτρων προστασίας της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας. Ακολούθως τοποθετήθηκε μόνος του σε κελί σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους. Ωστόσο, συγκρατούμενοί του αφού παραβίασαν τρεις πόρτες έφτασαν σ’ αυτόν και του επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά. Ο κρατούμενος εκτός του ιατρικού ελέγχου, υπεβλήθη, μετά από σχετική παραγγελία και σε ιατροδικαστική εξέταση, με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού. Για το συμβάν διεξάγεται ήδη αστυνομική προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Για λόγους προστασίας του κρατουμένου αποφασίστηκε ήδη η μεταγωγή του σε άλλο Κατάστημα Κράτησης».
Πηγή ➤/www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου