Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΑ 16:56! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΩΡΑ 16:56! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ


Police-Voice blog ➤
Ξαφνικά η συμφωνία των Πρεσπών απειλείται με εμπλοκή πριν καν φτάσει προς ψήφιση στην ολομέλεια.

Αυτή είναι η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής καθώς καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσει από την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Στην επιτροπή ωστόσο μετά το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει την πλειοψηφία.
Και αυτές τις ώρες οι εξελίξεις τρέχουν. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί τους ξεπουλημένους του ΣΥΡΙΖΑ που προχωρούν σε πολιτικό πραξικόπημα. Αυτές τις ώρες λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Με όχημα τον -υποτίθεται ακομμάτιστο – Πρόεδρο της Βουλής, οι υπόγειες και κυρίως αντισυνταγματικές ραδιουργίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αναζητεί τρόπο να αυξήσει κατά ένα μέλος την Επιτροπή και κοιτάζει προς την πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών. Αυτό όμως, σκοντάφτει στην άρνηση κυρίως της ΝΔ η οποία λέει ότι δεν μπορεί στην επιτροπή οι ανεξάρτητοι βουλευτές να εκπροσωπούνται από 2 βουλευτές. Πάντως, φωτιά στο σκηνικό έβαλε το Ποτάμι αντικαθιστώντας τον Σπύρο Δανέλλη με τον Γρηγόρη Ψαριανό.
Η επιτροπή απαρτίζεται από 55 μέλη. Από αυτούς οι 27 είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι προέρχονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους βουλευτές.
Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι λείπει στον ΣΥΡΙΖΑ μια ψήφος, καθώς πλέον δεν έχει τη στήριξη των ΑΝΕΛ.
Ακόμη κι αν Το Ποτάμι αποφασίσει να δηλώσει ο εκπρόσωπός του στην Επιτροπή “παρών” τότε οι υπέρ και οι κατά ψήφοι θα είναι 27 και 27 αντίστοιχα και έτσι και πάλι η συμφωνία μπλοκάρει.
Πως μπορεί να αλλάξει η πλειοψηφία
Η διαδικασία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στη Βουλή αποτελεί τον “άσσο στο μανίκι” της κυβέρνησης. Για την ακρίβεια ο Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να επικαλεστεί την δεδηλωμένη της κυβέρνησης και να ζητήσει να εκφραστεί η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή, προσθέτοντας για παράδειγμα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη σύνθεσή της. Με τον τρόπο αυτό η συμφωνία των Πρεσπών περνάει. Το νεότερο σενάριο μιλάει για προσθήκη ενός βουλευτή.
Οι εθνομηδενιστές μπολσεβίκοι είναι αδίστακτοι και δεν διστάζουν αμιγώς φασιστικά να αγνοήσουν το Σύνταγμα της χώρας. Η μέρα θα είναι μεγάλη.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ GR

ΩΡΑ 16:56! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

1 σχόλιο:

  1. Το σύνταγμα έχει γίνει ένα κωλόχαρτο εδώ και πολλά χρόνια. Μην ξεχνάμε οτι στο παρελθόν κυβερνήσεις ασκούσαν την πολιτική τους με νομοθετήματα που " Θα " ψηφιστούν .. Ο ΣΥΡΙΖΑ , σε αυτόν το τομέα , βρήκε έτοιμη την συνταγή..Με λίγα λόγια ,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή