Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ – ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ – ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ


Police-Voice blog ➤
Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και μακελάρη του Μικρολίμανου Αμπέρ Μπάκο κατέσφαξε στον Κορυδαλλό ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου.  Ο Αμπέρ Μπάκο μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου που θα γίνει την Τετάρτη.
drastis-alvanos-maniakos-708_1_0
Ο Αμπέρ Μπόκο
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα.Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον κατέσφαξαν.
Ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονιας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υποθεση της HELLAS – Energa Power. Από την πλευρά ο Φλώρος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.
Ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρεται ότι το γνώριζε και έστησε φονική ενέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως  κατέσφαξε με μαχαίρι τον Μπάκο.
Ο Αμπέρ Μπάκο είχε φυλακιστεί για μια σειρά από εγκλήματα, όπως το μακελειό στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, όταν για τα μάτια μιας χορεύτριας μπούκαρε με καλάσνικοφ σε μπαρ και τραυμάτισε 14 άτομα, για κάποια επεισόδια με πυροβολισμούς, ενώ μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου
Ο Μπάκο κατηγορούνταν ακόμη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.
Ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου πιθανότατα είχε διαφωνία με τον ηθικό αυτουργό για τα όσα θα ισχυριστούν στο δικαστήριο που θα γίνει την Τετάρτη και ενδεχομένως να τον δολοφόνησε για αυτό το λόγο.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου