Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Βρέθηκε ο αγνοούμενος της Σαντορίνης Λύγισαν με το θέαμα που αντίκρισαν

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Τραγική είναι η κατάληξη των ερευνών πυροσβεστών, αστυνομικών, λιμενικών και εθελοντών στην Σαντορίνη για τον εντοπισμό του 27χρονου Ελληνοβούλγαρου που εξαφανίστηκε από την Παρασκευή.

Το πρωί εντοπίστηκε σε γκρεμό στην περιοχή της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης το αυτοκίνητο του αδερφού του, που το είχε δανειστεί για να βγει έξω, στο τέλος του γκρεμού, να βρέχεται από το νερό και σκόρπια γύρω του προσωπικά αντικείμενα του νεαρού.

Μετά από έρευνες, πυροσβέστες εντόπισαν αργά το απόγευμα περίπου 40 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο την σορό ενός νεαρού άντρα για την οποία αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση του, όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άτυχο 27χρονο.

Πάνω από τον γκρεμό υπάρχει ένας χωματόδρομος που είναι πολύ επικίνδυνο σημείο και ουσιαστικά είναι παράδρομος του κεντρικού δρόμου.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, όλα συνηγορούν στο τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο για παν ενδεχόμενο θα αναμένουν το πόρισμα από την αυτοψία στο αυτοκίνητο και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που πιθανόν θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου