Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται – Χωρίς τέλος το θρίλερ στην Κρήτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας Γιαννακάκης, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της Μαρίνα Χατζηπανάμου είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε χθες το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαρας κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με το cretapost, η Ροδούλα και ο Κώστας, είχαν παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό ενώ έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγος. Η αδερφή και η μητέρα της Ροδούλας έμεναν στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.
TSAGKARAKH-ZEYGARI2
Η Ροδούλα και ο Κώστας
Χθες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι, αφήνοντας το παιδί τους, και πήγαν πήραν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες. Κατά την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως πήραν λάθος δρόμος, και κατέληξαν κοντά στον Γεροπόταμο ο οποίος είχε «φουσκώσει».
TSAGKARAKH-MARILENA1
Η Μαριλένα Τσαγκαράκη
Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν με αποτέλεσμα στη 1 τα ξημερώματα η 30χρονη να καλεί την άμεση δράση ενημερώνοντας την για την κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
TSAGKARAKH-MHTERA1

Η 58χρονη Μαρίνα

Οι έρευνες και το… εξάρτημα του αυτοκινήτου
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται ακόμα και τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων με τη συμμετοχή ανδρών του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, εθελοντές Σαμαρείτες ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας είχε επιστρατευτεί ελικόπτερο αλλά και drone. Το πρώτο στοιχείο που βρήκαν οι αρχές, γύρω στις 3 το μεσημέρι, ήταν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai, το οποίο διαπιστώθηκε πως προέρχεται από το «μοιραίο» αυτοκίνητο. Το εξάρτημα βρέθηκε σε παραλία του Τυμπακίου που εκβάλλει ο Γεροπόταμος και πλέον οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε αυτό το σημείο.

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου