Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

«Απασφάλισε» ο Τραμπ: «Θα συντρίψω τον Σόρος» – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ΗΠΑ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την χώρα.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του, Σάρα Σάντερς «…ο Πρόεδρος, θα υπογράψει το νομοσχέδιο των χρηματοδοτήσεων, όπως έχει δηλώσει, θα πάρει όμως και άλλα μέτρα -μεταξύ των οποίων και το να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης- ώστε να διασφαλίσει ότι θα σταματήσει η κρίση εθνικής ασφάλειας και η ανθρωπιστική κρίση στα σύνορα.
Ο πρόεδρος για μια ακόμα φορά είναι συνεπής στις υποσχέσεις τους, όπως το να χτίσει το τείχος, να προστατέψει τα σύνορα και να διασφαλίσει την σπουδαία πατρίδα μας».
Είχε προηγηθεί ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, στο Τέξας ο οποίος μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τόνισε πως θα «συντρίψει τον Σόρος και τις τακτικές του» ενώ έστειλε μήνυμα εντός και εκτός ΗΠΑ πως η «χώρα δεν θα γίνει ποτέ σοσιαλιστική»!
Ο Ν.Τραμπ θεωρεί τον Τ.Σόρος ως τον υπεύθυνο διάλυσης της χώρας και της ανθρωπιστικής καταστροφής που υπάρχει στα σύνορα και αλλού.
Υ.Γ. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δίνει υπερεξουσίες στον πρόεδρο ώστε να κατασκευάσει όχι απλά το τείχος αλλά να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές εντός και εκτός χώρας…
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον Προεδρο Τραμπ !!! Ετσι ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργουν ΟΛΟΙ οι Προεδροι -Επικεφαλεις των Κρατων - Εθνων !!! Αν μη τι αλλο , δειχνει οτι ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή