Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ζάεφ, Τσίπρα, όλα καλά; Θρίλερ οι εκλογές στα Σκόπια!

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Διαψεύστηκαν οι προβλέψεις για θρίαμβο του εκλεκτού του Ζάεφ…
Ειδικότερα, ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού στις προεδρικές εκλογές, Στέβο Πεντάροφσκι προηγείται με μικρή διαφορά της υποψήφιας του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σύμφωνα μα τα πρώτα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της χώρας.
Με καταμετρημένο το 30% των ψήφων, ο Στέβο Πεντάροφσκι συγκεντρώνει ποσοστό 42,3%, ενώ η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα αποσπά ποσοστό 40,7%.
Ο τρίτος υποψήφιος, Μπλέριμ Ρέκα, ο οποίος στηρίζεται από δύο αλβανικά κόμματα της αντιπολίτευσης («Συμμαχία για τους Αλβανούς» και «BESA») συγκεντρώνει ποσοστό 13%.

ΩΡΑ 03.00

Ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού στις προεδρικές εκλογές, Στέβο Πεντάροφσκι προηγείται με πολύ μικρή διαφορά της υποψήφιας του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώνει η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της χώρας.

Με καταμετρημένο το 70% των ψήφων, ο Στέβο Πεντάροφσκι συγκεντρώνει ποσοστό 42,6%, ενώ η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα αποσπά το 41,4% των ψήφων. Ο τρίτος υποψήφιος, Μπλέριμ Ρέκα, ο οποίος στηρίζεται από δύο αλβανικά κόμματα της αντιπολίτευσης ("Συμμαχία για τους Αλβανούς" και "BESA") συγκεντρώνει ποσοστό 11,8%.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου