Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Θαυμάστε τον! O ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ...ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ !

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Τι ωραίο που είναι να κάνεις ταξίδια και διακοπές με τα λεφτά άλλων! Να το παίζεις πολιτικός παράγοντας με τη βούλα Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος)… Να ξεκινάς δηλαδή Δεξιός, να γίνεσαι (Σ).Α.Ν.Ε.Λ και να καταλήγεις (Τ)ΣΥ.ΡΙΖ.Α για μια καρέκλα!
Ο λόγος για τον «πολύ» υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, που βρέθηκε για ομιλία στη Βουδαπέστη και επ’ ευκαιρία επισκέφτηκε και το χωριό «Νίκος Μπελογιάννης», όπου κατέθεσε μάλιστα στεφάνι στο μνημείο για τον Νίκο Μπελογιάννη, όπως και στο μνημείο Πεσόντων.
Ο Νίκος Μπελογιάννης, σκληρός αριστερος, υπήρξε ο «Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο» και ο σφαγέας άμαχων Ελλήνων με το «κονσερβοκούτι», όπως όλοι οι συμμορίτες. Ο γνωστός για την «σταθερότητα» των πολιτικών του πεποιθήσεων, Τέρενς, έδωσε και πάλι με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις του στην Κουμουνδούρου και πέρασε με άριστα …ο Δεξιός κάποτε Νεοδημοκράτης… Θαυμάστε τον!
Αν ο Τσίπρας καθιέρωσε διεθνώς τον όρο «Κωλοτούμπας» τότε ο Τέρενς θα γίνει διεθνώς γνωστός για τη μέθοδο «Γλιστράω και ξεγλιστράω παντού και από παντού». Και αυτό κλεμμένο το έχει… Από τους γυμνοσάλιαγκες…!
koyikmpelogia-450x600
Πριν από χρόνια μας το έπαιζε πατριώτης και γονάτιζε μπροστά από το άγαλμα του ήρωα των Ιμίων Βλαχάκου!
ImageHandler (9)_302

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου