Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οι Ολλανδοί έριξαν τους Τούρκους στα σκυλιά – (Φωτο & βίντεο) ΣΟΚ: Τουίταρε και ο Τσαβούσογλου

Οι Ολλανδοί έριξαν τους Τούρκους στα σκυλιά – (Φωτο & βίντεο) ΣΟΚ: Τουίταρε και ο Τσαβούσογλου


Police-Voice blog ➤
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τούρκων ισλαμιστών και ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων το
Σάββατο το βράδυ κοντά στο τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, εξαιτίας της απαγόρευσης εισόδου στην Ολλανδία του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η ολλανδική Αστυνομία απάντησε δυναμικά.
Ολλανδοί ΜΑΤατζήδες συνεπλάκησαν με τους εθνικοϊσλαμιστές Τούρκους διαδηλωτές, ενώ κανόνια νερού τους κατάβρεχαν μέχρι να διαλυθούν.
Παράλληλα ορισμένοι Τούρκοι διαδηλωτές έπεσαν στα στόματα των αστυνομικών σκύλων, που τους δάγκωσαν για να τους ακινητοποιήσουν και τους τραυμάτισαν σοβαρά.
Το Twitter έχει γεμίσει με φωτογραφίες Τούρκων που τους δάγκωσαν αστυνομικοί σκύλοι. Δεν είναι πολλοί οι τραυματίες αλλά είναι πολλές οι φωτογραφίες.
Και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανάρτησε στο Twitter του για τους δαγκωμένους διαδηλωτές με τη λεζάντα «Σκυλιά του Βίλντερς», αναφερόμενος στον Ολλανδό ακροδεξιό πολιτικό που διεκδικεί την πρωτιά στις ολλανδικές εκλογές.
Τούρκοι χρήστες του Twitter σχολιάζουν τις φωτογραφίες των δαγκωμένων στο Ρότερνταμ ως να είναι «εθνικοί ήρωες» ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση της Ολλανδίας ως ναζιστική.
Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπετε τους χαιρετισμούς που κάνουν δύο Τούρκοι τραυματίες.
Ο αριστερά, ο δαγκωμένος, υψώνει τον δείκτη, όπως χαιρετά και το Ισλαμικό Κράτος και ο δεξιά κάνει τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλαδή τα τέσσερα δάχτυλα τεντωμένα ανοιχτά και ο αντίχειρας μέσα στην παλάμη.
Εκτός όμως από ισλαμιστές στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και πολλοί φανατικοί Γκρίζοι Λύκοι. Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι οι Τούρκοι ακροδεξιοί.
Το πιο… ανατριχιαστικό είναι το ακόλουθο βίντεο. Οι Τούρκοι στο Ρότερνταμ φώναζαν το ίδιο σύνθημα που φωνάζει και το Ισλαμικό Κράτος:
«Τακμπίρ! Αλλαχού Ακμπάρ! Τακμπίρ! Αλλαχού Ακμπάρ!».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου