Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Ήξεραν για νεκρούς από τις επτά το απόγευμα – Το σήμα του Λιμενικού που καίει

ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Ήξεραν για νεκρούς από τις επτά το απόγευμα


Police-Voice blog ➤
Η τραγωδία στο Μάτι δεν έχει τέλος. Η λίστα μεγάλωσε κι άλλο. Οι νεκροί είναι πλέον τουλάχιστον 91, ενώ και χθες τα συνεργεία βρέθηκαν μπροστά στη σορό ενός ακόμη ανθρώπου. Πλέον μιλάμε για εκατόμβη κι όμως δεν υπάρχει ούτε το θάρρος ανάληψης της ευθύνης από κάποιους που ακόμη παίζουν με τα ρολόγια, αρνούμενοι την πραγματικότητα που δημιούργησαν και έφεραν αντιμέτωπους με τον πλέον μαρτυρικό θάνατο τόσους ανθρώπους.

Τώρα αποκαλύπτεται με βάση έγγραφα-ντοκουμέντα που δημοσιεύει απογευματινή εφημερίδα  ότι μια ειδικευμένη υπηρεσία, το Λιμενικό με την τεράστια εμπειρία των ανδρών του από τις 19:08, πριν καν πέσει η νύχτα δηλαδή ενημέρωνε για νεκρούς.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας, σημειώνει στο ημερολόγιο ότι την ώρα αυτή πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στον λιμένα Ραφήνας καθώς και ανεύρεση σορών ατόμων από την περιοχή έξω από το λιμάνι ως το Μάτι και στην ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα στις 22:30 η ηγεσία του υπουργείου και του Σώματος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιός, ο Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Χ. Λαμπρίδης αλλά και ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος κύριοι Ράπτης και Ντούνης είχαν από κοντά ενημέρωση.
Είναι τραγικό και δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας το γεγονός ότι μόνο από το Λιμενικό ως τις 05:30 τα ξημερώματα είχαν περισυλλεγεί οι σοροί 11 ανθρώπων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου