Σελίδες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !


Police-Voice blog ➤
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ... ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ! ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ! ! ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ
ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ 

ΑΤΣΑΛΙ, ΣΙΔΕΡΟ, ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΛΑΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ... ΤΕΛΟΣ !


ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΤ

Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια με θύματα γυναικόπαιδα και απλούς ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας συνέβησαν εχθές στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ των Γεροβασίλη-Παπακώστα.
Χωρίς ενοχές και διακρίσεις, ΜΑΤατζήδες έριξαν εκατοντάδες χημικά προς το τεράστιο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο της πόλης και γύρω από το Λευκό Πύργο, μη δίνοντας δεκάρα πως ανάμεσα τους υπήρχαν γυναικόπαιδα που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα για να προστατευθούν.
Δείτε κάποιες από τις συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο:

Αδερφια δεν εχει ξαναγινει ειμαι γιαγια και σε αυτην την ηλικια δοκιμασα χημικα . το τσουξιμο στη μυτη στο λαιμο στα ματια δεν περιγραφεται, ο φασιστας πρωθυπουργος επιτεθηκε σε φιλισυχους πολιτες γιαγιαδες παιδακια εσκαγαν διπλα μας βροχη. Δεν υπηρχε λογος ολοι ειμαστε στην πλατεια του μεγαλου αλεξανδρου.
Ο μονος λογος ηταν να διαλυσει την μεγαλη συγκεντρωση. Φευγοντας τρεχοντας βλεπαμε ασθενοφορα. Δεν εχει ξαναγινει ποτε , ποτε, τα παιδακια να κλαινε οι γυναικες να πεφτουν κατω ,και τα χημικα χωρις λογο αμετρητα. .
Τα ραδιοφωνα δινουν συνεχως ρεπορταζ. Αθτη την στιγμη ενας αστυνομικος ζητα ευθυνες απο την ηγεσια της αστυνομιας. Σας λεω ηταν πολιτες οχι αναρχικοι.
Ο θυμος των πολιτων και οι φωνες μετα τα χημικα δεν μπορω να σας το περιγραψω.



POLICE VOICE GR
Πηγή ➤

29 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά .....οπότε εκφράζει όλη την αστυνομία. ..δικαιολογίες του κωλου είναι αυτές..πουλημένοι ήσασταν και πουλημένοι θα μείνετε....Δεν έχει σημασία ποιοί είναι οι κυβερνώντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προδοτες ρουφιανοι ολη η αστυνομια τα ματ ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα γράφεις . Οι ματατζηδες ανέβηκαν Θεσσαλονίκη ντοπαρισμένοι από Αθήνα για να δειρουν και ν ρίξουν χημικά. Άλλη όρεξη δεν είχαν . Ρε είστε με τα καλά σας? Μάλλον όλα τα χρόνια τα περάσατε σε θέσεις γραφείου κ δεν έχετε ιδέα τι παίζει στις πορείες .Καθηστε εσείς με την ασπίδα μια φορά απέναντι σε εκατοντάδες που σας πετροβολουν και θέλουν να σας ξεσκίσουν και μιλάμε. Τα παιδιά της ΥΑΤ έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε για να καταφέρουν να επιστρέψουν στις οικογένειες τους σώοι κ αβλαβείς . Δόξα και τιμή στα ΜΑΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ήσουν εκεί και αυτά είδες; Δεν έγιναν έτσι όμως. Εντολές εκτελούσαν και υπεύθυνη η πολιτεία. Όμως ήμουν εκεί. Δεχτήκαμε ριπές χημικών με την εμφάνισή μας σε απόσταση 100 μέτρων. Η μόνη δικαιολογία είναι ο πανικός
      τους στον όγκο λαού που αντίκρισαν.

      Διαγραφή
    3. Ποσοβλακας συριζαιος είσαι φαινεται.ντροπη στα αρχιδια αυτα

      Διαγραφή
    4. Υπάρχουν και ποιο αποδεκτοί τρόποι να εργαστείς. Και να με παρακαλούσαν, και να μου δίναν 2000 μισθό κόσμο δε θα πήγαινα να κυνηγήσω και να δηλητηριάσω γυναικόπαιδα. Δεν υπάρχει καμία τιμή στη δουλεια αυτή....Τωρα ναι ρε φίλε,....δικιο έχεις φυσικά και τρέμουν απο το φόβο τους μη καμια μέρα βρεθουν απέναντι σε καμιά
      καλά οργανωμένη ομάδα και "τις μαζέψουν" για τα καλά...

      Διαγραφή
    5. Οι κύριοι ψάχνουν για δημόσιες σχέσεις και καταγγέλουν τα ΜΑΤ δείχνοντας μόνο τα γεγονότα απο την μία μεριά. Ντροπή τους !!! Εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε υπερήφανοι που υπάρχουν προδότες ανάμεσα μας και πέρνουν εντολές απο τους πολιτικούς πατερούληδες τους.
      Τα ΜΑΤ ασκούν οικονομική πολιτική ? Ασκούν εξωτερική πολιτική ? Ποιός ο λόγος να υπάρχει αντιπαράθεση μαζί τους ?
      Ο καθένας ας σκεφτεί τι ψήφισε και ας κάνει την αυτοκριτική του, η κυβέρνηση αυτή είναι νόμιμα εκλεγμένη, τα ΜΑΤ δεν φταίνε σε τίποτα και σε μόνιμη βάση γίνονται αποδέκτες απρόκλητων επιθέσεων γιατί ο κάθε ανόητος νομίζει ότι έτσι τιμωρεί την εκάστοτε κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    6. Καλά φιλαράκο θα έρθει η μέρα που μερική ίσος και πολι θα φτάσουν στα όρια τους και εκι που είναι τα ματ με τα δακρυγόνα και ρίχνουν σε γηνεκοπεδα θερθουν με τα AK Kai ya FN και τότε θα δούμε πιοι θα είναι εκείνη που θα κλεναι γηρηζοντας στα σπίτια τους και μη. Κρήτη 😉

      Διαγραφή
    7. Σιγά ρε παλλίκαρε που φοβάσαι να γράψεις με το όνομα σου.... κοίτα να διορθώσεις την ορθογραφία σου γιατί μου βγήκαν τα μάτια και μετά πάρε τα όπλα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:50 π.μ.

      Καλα εσεις απο παλληκαρια και τσαμπουκαδες πρωτοι...παντα βεβαια μεσα στο νησι, εξω κοτουλες...και τι παλληκαρια, να σκοτωνουν αστυνομικους κρυμενοι σε χασισοφυτειες, τι να περιμενεις απο λαμογια που ψηφιζαν πασοκ.

      Διαγραφή
    9. άντε βρε νούμερο ένα τσούρμο φονιάδες επιτέθηκαν σε παιδάκια που ήταν ακόμη σε καρότσια. έτσι αποκτάς εσύ δόξα και τιμή ρε φονιά αλήτη;;;; παραδίπλα ήταν και οι αναρχικοί δεν είδα να συλλαμβάνεται κανέναν απ' αυτούς, ούτε να τους πετάτε χημικά. ένα τσούρμο κομπλεξικοί ΦΟΝΙΑΔΕΣ είστε τίποτα άλλο

      Διαγραφή
    10. Μπορεις να πας πεις ρε μεγαλε ποια ακριβως ειναι η σχεση των ΜΑΤ με την SEEBRIG η και καλα σου ειναι αγνωστη η SEEBRIG?Ξερουμε παρα πολλα καποιοι....

      Διαγραφή
    11. ποιο ηλιθιος κατευθυνομενος,πεθαινεις...οπως ο προδοτης προθυπουργος χρειαζεται την συνοδια 3 δυμοιριων,ετσι κι εσυ χρειαζεσαι αποκρυψει του ονοματος σου!! τι φοβασαι? την οργη του κοσμου? αρα γνωριζεις οτι εισαι λαθος...οπως ο προθυπουργος σου...

      Διαγραφή
  4. Όταν ξυπνησει ο ελληνικός λαός και πάρει ανα χείρας τα όπλα και αντί για πέτρες σας ρίχνει χειροβομβίδες δεν θα υπάρχει ουτε η συγγνώμη ουτε δεν ήξερα τι έκανα αυτά να λάβετε υπ'όψιν σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανθελληνικά τομάρια είσαστε νυν και τέως,ανέκαθεν εξουσιάζεται τον κόσμο χωρις αναστολές.στην πραγματικότητα τσάμπα μάγκες είσαστε υπό την σκέπη της στολής.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλος οι δικαιολογίες και οι συγνώμες, και τέλος και η καραμέλα της εκτέλεσης εντολών είναι αλήτες ψεκασανε παιδιά εξ'επαφης πετάξανε χημικά σε παιδιά και οικογένειες. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζωη σκυλια της καθε κυβερνησεις θα ειστε.... Λυπαμαι πραγματικα για την καταντια σας... Αντι να προστατευςται τον λαο προστατευεται την ολιγαρχια.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..οι συγγνώμες σας δεν αρκούν...να βγείτε και να πάρετε θέση επισήμως και να τους καταγγείλετε έναν προς έναν...ξέρετε ποιοι είναι...αλλιώς θα θεωρείστε και εσείς προδότες και εναντίον του Ελληνικού Λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπη πραγματικα ντροπη , η αστυνομια χανει καθε κυρος που ειχε υπερασπιζομενη τον νανο της αριστερας , εχετε καταντησει ο στρατος της αριστερας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ζητήσετε συγγνώμη police voice από τον Ανθυπαστυνόμο που του σμπαράλιασαν το χέρι,αλλά και τους λοιπούς τραυματίες των διμοιριών,οι "ειρηνικοί" κοπρίτες που κουβάλαγαν:πέτρες,μάρμαρα?μολότωφ,στυλιάρια κλπ.
    ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που κάνουν αυτό για το οποίο ορκίστηκαν:Υπακοή στο Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Όσο για τους χαραμοφάηδες πρώην και νύν "συναδέλφους" που δεν θέλουν να μας ξέρουν,τους γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ειρηνικός κοπρίτης είμαι ούτε και χτύπησα κανέναν αστυνομικό ,απεναντίας δίπλα μου έκλαιγαν παιδάκια και γυναίκες ηλικιωμένες γιατί έφαγαν τα χημικά που τους πετούσαν οι συνάδερφοί σου κατάλαβες ανώνυμε κοπρίτη?Και το λέω επωνύμως γιατί είμαι πατριώτης σε αντίθεση με σένα.Δεν ντρέπεσαι να λες τιμή και δόξα?Στους γονείς σου και τα παιδιά σου πετούσαν χημικά βλάκα

      Διαγραφή
  11. Άλλη όρεξη δεν είχαν, περίμεναν να ανεβούν Θεσσαλονίκη για να δείρουν.... Είσαστε καλά ρε χαρτογιακάδες ? Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μας εκπροσωπείτε και να ζητάτε συγνώμες ? Εκτός και αν σας είπαν ότι έτσι θα βγείτε βουλευτές και τους πιστέψατε.
    Δείξτε όλα τα γεγονότα απο την αρχή για να βγούν σωστά συμπεράσματα και μην παίζετε παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων, είναι σαφές ότι δεν έχετε ούτε ηθική ούτε τα κότσια που έχουν τα παιδιά των ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παράκληση να ανεβάζετε σχόλια χωρίς λογοκρισία και δική σας έγκριση.
    Αν θέλετε να το κάνετε σωστά αποκλείστε αυτούς που μιλάνε ως ανώνυμοι και δεν έχουν το θάρρος της δημόσιας άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν κ δεν νομίζω να έχετε τα Κοτσια να δημοσιευθεί η αναρτησα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχει άλλη πραγματικότητα από την πράξη, αλλά και δεν είναι τα αισθήματα των ανθρώπων που γράφουν ιστορία, αλλά οι πράξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είστε πολύ.....σοβαροι...!!
    Προφανώς καμμιά σχέση με αστυνομία δεν έχετε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άκυρο το σχολιο μου...
    Άκου εκεί..!!!!
    Μετά από έγκριση...!!!!!!!!!
    Γεια χαρα...σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή