Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Φαρμακεία για όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά παρέλαβε ο Γιάννης Μώραλης



Police-Voice blog ➤

Μετά τον αγώνα δρόμου για παιδιά Fit Kids Run που διεξήχθη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Πλήρες kit φαρμακείου διαθέτουν από την Τετάρτη όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά καθώς ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης παρέλαβε από τη Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας κυρία Φαίη Κοσμοπούλου-Δεληγιάννη 100 kit φαρμακείου.

Για τη δωρεά αυτή είχε πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου για παιδιά Fit Kids Run που διεξήχθη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον Πειραιά από την ιστοσελίδα 4moms.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
 
Η τελετή παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πειραιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Θεωρώ ότι δεν λύνει το πρόβλημα ενός σχολείου ένα πλήρες φαρμακείο, αλλά είναι κάτι ουσιαστικό και σημειολογικό. Ταυτόχρονα πιστεύω ότι και αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν και επαναλαμβάνω ότι κάθε δράση που θα γίνεται στον Πειραιά θα έχει κοινωνική προέκταση» σημείωσε για τη δωρεά ο κ. Μώραλης.



Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο δήμος Πειραιά είναι κοντά σε μια προγραμματική σύμβαση ώστε να αντλήσει κεφάλαια για να βελτιώσει τις κτιριακές υποδομές σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.

Εξήγγειλε, δε, ότι στα δημοτικά σχολεία θα ξεκινήσει δουλειά σε επίπεδο σεμιναρίων και εκπαίδευσης έξω από το σχολικό πρόγραμμα για την αγωγή μέσα στην πόλη. 



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου