Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ...Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο



Police-Voice blog ➤
Σήμερα τα ξημερώματα, διαπιστώθηκε η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.
Στις 5:45 σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε, ότι η Βίκυ Σταμάτη έφυγε από το Δρομοκαΐτειο, στο οποίο νοσηλευόταν τον τελευταίο χρόνο.
Το δωμάτιό της φρουρούταν από δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Χρονικά, τοποθετούν την απόδραση ανάμεσα στις 01:00 έως 05:00 τα ξημερώματα. 
Ο τελευταίος έλεγχος στο δωμάτιό της έγινε στη 01:00. Μάλιστα, για να μην γίνει αντιληπτή η απουσία της είχε βάλει μαξιλάρια κάτω από τα σεντόνια. 
Την αναζητούσαν σε όλο το νοσοκομείο αλλά δεν κατέστη δυνατό να την βρουν. Αργότερα, είδαν μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα, στην οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε λουκέτο. 
Εξετάζεται αν έλαβε βοήθεια από κάποιον εντός του νοσοκομείου. 
Αυτή η κίνηση της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, έρχεται λίγες ώρες μετά την ομόφωνη απόρριψη από το δικαστήριο της νέας αίτησής της για αποφυλάκιση.
Ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης κάνει έκκληση προς τη Βίκυ Σταμάτη, να γυρίσει γιατί μόνο έτσι θα είναι κοντά στο παιδί της. 
Η Βίκυ Σταμάτη, κρατείται από το Πάσχα  του 2012, ενώ στη συνέχεια καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση των χρυσών μιζών του συζύγου της.
Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η δίκη της σε δεύτερο βαθμό.
Ηταν συντετριμμένη μετά και από νέα απόρριψη αποφυλάκισης, όπως είπε στο TheTOC.gr ο έταιρος συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι σε επικοινωνία που είχε αμέσως μετά μαζί της ότι επρόκειτο να κάνει κακό στη ζωή της και όχι να αποδράσει.
Ο κ. Κούγιας δήλωσε κατάπληκτος από αυτήν της την κίνηση, τόνισε όμως ότι είναι πρωτοφανής η συμπεριφορά της δικαιοσύνης απέναντί της τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν βγει από τον Κορυδαλλό εκτός από την ίδια που είναι μητέρα ενός παιδιού με βεβαρημένη υγεία. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου