Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε ο Στάθης Λαζαρίδης! ΣΟΚ ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !



Police-Voice blog ➤
Περίπου 8 χρόνια μετά το μοιραίο πρωί  της 5ης Νοεμβρίου του 2007, ο Στάθης Λαζαρίδης αποφάσισε να σταματήσει την άνιση μάχη. Πριν από περίπου 50 λεπτά, ο ηρωικός ειδικός φρουρός έκανε την βαθιά υπόκλιση στον θάνατο και άφησε τη
τελευταία μηχανική πνοή του να φύγει μέσα από τη στήθη του μέσα στο θάλαμο νοσηλείας του στο 401 Σ.Ν.
Καλοτάξιδος κι επιτέλους καλή ξεκούραση σ' αυτό το παιδί από το bloko.gr, παραθέτοντας ένα μικρό ιστορικό τραγικής μνήμης.
Πρωινές ώρες της 5ης Νοεμβρίου 2007.
Αστυνομικοί των ΤΑΕ δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από οπλισμένους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς, ο ένας σοβαρά. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου 45 αστυνομικοί των ΤΑΕ Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, που επέβαιναν σε δώδεκα τζιπ, κατευθύνονταν στο χωριό προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους για εντοπισμό χασίς.

Τη στιγμή, που τα Τζιπ της αστυνομίας βρίσκονταν περίπου ένα χιλιόμετρο από την είσοδο του χωριού, δέχτηκαν πυρά με Καλάσνικοφ από περίπου δέκα άτομα που είχαν ακροβολιστεί σε μια πλαγιά.

Στα πρώτα αυτοκίνητα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς επέβαινε ο 27χρονος Στάθης Λαζαρίδης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών, στον αυχένα του οποίου σφηνώθηκε μία σφαίρα.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε γρήγορα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Από την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρύτερα άλλοι δύο ειδικοί φρουροί, ο ένας στην ωμοπλάτη και ο άλλος στο μάτι από θραύσματα τζαμιών.

Είχε τραυματιστεί βαρύτατα στην επιχείρηση της αστυνομίας στα Ζωνιανά το 2007

Ήταν μια μάχη άνιση για τον ειδικό φρουρό Σταθη Λαζαρίδη, αυτή που έδινε από το Νοέμβριο του 2007 , μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην επιχείρηση "φιάσκο" - όπως είχε χαρακτηριστεί τότε - της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανά. Τελικά η καρδιά του δεν άντεξε, και άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο , σε ηλικία 35 ετών.

Η μοιραία μέρα για τον άτυχο ειδικό φρουρό ήταν η 5η Νοέμβρη του 2007. Σαράντα ημέρες νωρίτερα είχε γίνει πατέρας. Ο ίδιος και συνάδελφοί του που επέβαιναν σε 12 τζιπ δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από άγνωστους δράστες λίγο έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, όπου πήγαιναν για να κάνουν ελέγχους για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών. Τα οχήματα της αστυνομίας δέχτηκαν καταιγισμό πυρών. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφριά, ενώ ο Στάθης χτυπήθηκε στον αυχένα.  Δέχθηκε σφαίρα από Καλάσνικοφ στο κεφάλι για να παραμείνει ζωντανός νεκρός, παρά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κόρη του είναι σήμερα 8 χρονών...
Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. H STORGIKH MANNA ELLHNIKH ASTYNOMIA KLAIEI AKOMH ENA APO TA POLYAGAPHMENA THS PAIDIA KAI MAZI THS KLAIME KAI EMEIS TA YPOLOIPA PAIDIA THS DINOMEN DYNAMIN KAI THARROS STHN MANNA MAS EPISHS THARROS YPOMONH ELPIDA KOURAGIO SE OLA TA ADELFIA MAS EITE EIMETHA STO SWMA EITE APHLTHOMEN EITE KATOIKOUMEN STHN ELLADA EITE EIMETHA EKTOS ELLADOS O PONOS EINAI O IDIOS . STHN OIKOGENIAN SOU MANNA PATERA GYNAIKA KAI PAIDIA STELNW ENAN EGKARDION XAIRETISMON APO THN NEA JERSEY AMERIKHS KALO SOU TAKSIDI ADELFE ( . AIWNIA SOU H MNHMH ) H FWNH THS ELLHNIKHS BASILIKHS XWROFYLAKHS '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ 8 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΓΜΑ... ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eναν ύστατο χαιρετισμό σε έναν νεο και έντιμο άνθρωπο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να τον αναπαύει. Για τους ζωντανούς δεν υπάρχει έλεος. Κανένα και πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή