Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΜΙΑ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ UΗ-1H- ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΜΙΑ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ


Police-Voice blog ➤Το ελικόπτερο XIOYI UH-1H της Αεροπορίας Στρατού το οποίο αγνοείται από τις 07.50 το πρωί,
εντοπίστηκε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Το ελικόπτερο έπεσε από άγνωστη αιτία στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν θύματα και τραυματίες.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άτομα,μεταξύ των οποίων και ο υποδιοικητής της Στρατιάς Υποστράτηγος Ζαννιδάκης.
Τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί και μία γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι σε δύσβατη περιοχή στην Ελασσόνα.
kozani_elikoptero_631_355
Οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες του ελικοπτέρου τύπου Χιούι (UH-1H) που συνετρίβη στην περιοχή του Σαρανταπόρου είναι νεκροί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ενώ ζωντανή ανασύρθηκε μια γυναίκα μηχανικός του ελικοπτέρου.
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 πρωινές ώρες, ελικόπτερο του ΣΞ τ. UH-1H, με πέντε (5) επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, κατέπεσε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
Αναλήφθηκε άμεσα επιχείρηση έρευνας-διάσωσης, υπό τον συντονισμό του ΕΘΚΕΠΙΧ/ΓΕΕΘΑ με παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.
Από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ως του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει στην περιοχή του ατυχήματος.
Η επιτροπή διερεύνησης έχει ήδη αναλάβει έργο στην περιοχή ατυχήματος.
Το ελικόπτερο το οποίο αγνοείτο από τις 7.50 π.μ.μ. εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.00 στο ορεινό σημείο στην περιοχή του Σαρανταπόρου όπου κατέπεσε.
Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκι, σταμάτησε στη Λάρισα και από εκεί κατευθυνόταν προς την Κοζάνη.
Στις έρευνες παίρνουν μέρος δυνάμεις του Στρατού, άνδρες της ΕΜΑΚ άλλα και τη αστυνομίας.
gbksuvC

Untitled-design-84

ωρα 10:25 Στην περιοχή του Σαρανταπόρου φαίνεται ότι κατέπεσε το ελικόπτερο UH-1H της Αεροπορίας Στρατού, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τις πρώτες πληροφορίες από το σημείο να αναφέρουν ότι ένας εκ των επιβαινόντων σε αυτό, έχει εντοπιστεί ζωντανός.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα Kozanimedia στο μοιραίο ελικόπτερο έχει βρεθεί βαριά τραυματισμένη μια γυναίκα, την οποία ήδη έχει παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου