Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ – ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ  ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ – ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις». Αυτά δήλωσε σε πορταλ το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων. Ο πατέρας της κοπέλας που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος είναι υπερασπιστής του νόμου, το παιδί του έγινε παραβάτης. «Τους τελευταίους δύο μήνες, κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας καθώς έψαχνε το κατάλληλο ιδιωτικό ΙΕΚ για να γραφτεί» τονίζει ενώ αναφορικά με το μοιραίο ταξίδι λέει: «Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτα!Εκανα σε πρώτη φάση κάποιες επαφές μέσω αστυνομίας, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με το παιδί μου».

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ: Τα όνειρα της 19χρονης Ειρήνης, το αινιγματικό post και ο γνωστός ποινικολόγος που θα την εκπροσωπήσει 


Το αινιγματικό post
Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης της Ειρήνης… είχε κάνει ένα περίεργο post στο facebook. Η 19χρονη κοπέλα έγραφε: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχ@δ@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει η μιζέρια» έγραφε η φωτογραφία που είχε «ανεβάσει».
Μάλιστα και σε παλαιότερη ανάρτηση της έγραφε πως «η ζωή είναι μικρή και για αυτό πρέπει να την απολαμβάνουμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος που έβαλε η οικογένεια να υπερασπίσει την κοπέλα είναι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που είχε υπερασπιστεί το μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη, που είχε συλληφθεί με τέσσερα κιλά κοκαΐνη που είχε φέρει με κούριερ από την Κολομβια
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ! ! ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ...

Δείτε φωτογραφίες της:
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».
Στην επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.
Η 19χρονη επρόκειτο την Τετάρτη να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.
Η συσκευασία στην οποία είχαν τοποθετηθεί τα ναρκωτικά
Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη.
Οι Αρχές εξετάζουν αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών, ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.
Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.
Δείτε φωτογραφίες από τη σύλληψή της:

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου