Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ! Ο πύραυλος που μπορεί να χτυπήσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...

ΤΡΟΜΟΣ! Ο πύραυλος που μπορεί να χτυπήσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...


Police-Voice blog ➤
Τα κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσιεύουν πληροφορίες για έναν νέο πύραυλο, ο οποίος θα μπορεί να «χτυπήσει οπουδήποτε στον κόσμο», όπως αναφέρεται.
Ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2018, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας σκοπεύει να κατέχει έναν νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πυραύλιο, τον Dongfeng-41, που μπορεί να στοχεύσει «οπουδήποτε».
kina2
Μιλώντας ενώπιον 2300 αντιπροσώπων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ο πρόεδρος Σι Τζίνπινγκ δήλωσε ότι το Πεκίνο «θα προσπαθήσει να μετατρέψει πλήρως τις ένοπλες δυνάμεις σε παγκόσμιο στρατό».
Ο Dongfeng-41 μπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι Mach 10 και χρησιμοποιεί εικονικές φλόγες για να «καταρρίψει» τα εχθρικά συστήματα άμυνας.
Ο πύραυλος έχει δοκιμαστεί οκτώ φορές από το 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ινδίας, με αποτέλεσμα οι αναλυτές να πιστεύουν ότι πρέπει να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο.
Η όγδοη δοκιμή έγινε κάποια στιγμή στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με το South China Morning Post, χωρίς να προσδιοριστεί μια τοποθεσία εκτός από τη δυτική περιοχή της ερήμου της χώρας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου