Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ 11.45 ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ

ΩΡΑ 11.45 ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ


Police-Voice blog ➤
Έντονη φημολογία αυτή την ώρα για τη μεταφορά του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη από τις φυλακές της Αδριανούπολης στο δικαστήριο. Οι Έλληνες στρατιωτικοί συμπληρώνουν σήμερα 20 μέρες στη φυλακή μετά τη σύλληψή τους κοντά στη συνοριακή διάβαση των Καστανιών στον Έβρο.
Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο στο ζήτημα φαίνεται ότι υπάρχει έντονη διπλωματική δραστηριότητα. Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το θέμα ετέθη από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ στον Ταγίπ Ερντογάν, ενώ και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ δήλωσε σήμερα τη στήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα στο ζήτημα αυτό.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί προς το παρόν κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Το επισκεπτήριο των γονιών τους αντί της περασμένης Δευτέρας μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή και έτσι οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

ΣΤΙΣ 14.00 ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΩΡΑ

ΝΕΩΤΕΡΑ
Στην αίθουσα του δικαστηρίου οδηγούνται σύμφωνα του ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης εν αναμονή της δίκης τους.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές την 1 Μαρτίου στην περιοχή Καστανιών στον Έβρο.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου