Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΦΡΙΚΗ στα Κατεχόμενα! Τουρκοκύπρια μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι! – Ανακοπή ο παππούς του μόλις το έμαθε (ΦΩΤΟ)

ΦΡΙΚΗ στα Κατεχόμενα! Τουρκοκύπρια μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι! – Ανακοπή ο παππούς του μόλις το έμαθε (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤


Αποτροπιασμό και κύματα σοκ από την φρικιαστική δολοφονία του 7χρονου παιδιού από την ίδια του την μητέρα με φονικό όργανο ένα μαχαίρι! Θύμα ο 7χρονος Ercan Kaya. 
Η Τουρκοκύπρια μητέρα φέρεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους να έσφαξε το παιδί την ώρα που αυτό κοιμόταν. Ο παππούς του παιδιού μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε.
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κιόνελι, με την 36χρονη μητέρα να σφάζει τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι ενώ εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η 36χρονη δράστης ομολόγησε το έγκλημα της στις «αστυνομικές αρχές» των κατεχομένων, ενώ σήμερα εξεδόθη διάταγμα 3μερης κράτησης από το «δικαστήριο».
Παράλληλα, κάποιες από τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν στην διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της ψευδοαστυνομίας των κατεχομένων.
Παράλληλα, την επομένη ημέρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τ/κ Τύπου, η μητέρα είχε δηλώσει προς τους εργοδότες της πως: «Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω».
Όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε όμως το αποτρόπαιο θέαμα δεν άντεξε, υπέστη καρδιακή προσβολή και μετά από λίγο έφυγε από την ζωή. Η γυναίκα εν συνεχεία ετέθη υπό σύλληψη και ανακρίνεται, ενώ όπως προαναφέραμε έχει ήδη εκδοθεί διάταγμα 3ήμερης κράτησής για περαιτέρω έρευνα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου