Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Επιστολή στους 300 βουλευτές στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης καλώντας τους να μην προχωρήσουν στο «έγκλημα αυτό σε βάρος της Ελλάδας»

Επιστολή στους 300 βουλευτές στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης καλώντας τους να μην προχωρήσουν στο «έγκλημα


Police-Voice blog ➤
Επιστολή στους 300 βουλευτές στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης μέσω της εφημερίδας τα ΝΕΑ για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών καλώντας τους να μην προχωρήσουν στο «έγκλημα αυτό σε βάρος της Ελλάδας», ένα χρόνο μετά την ομιλία του στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενόψει της συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα.
«Η ψήφος του ελληνικού λαού δεν έδωσε σε κανέναν εν λευκώ εξουσιοδότηση για χειρισμό του θέματος αυτού κατα το δοκούν» γράφει ο Μίκης Θεοδωράκης και ζητά για άλλη μια φορά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάνοντας λόγο για μεγάλους κινδύνους για το μέλλον της χώρας.
spyrou-obama1

Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου -πρώην πολιτειακός γερουσιαστής και πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ- θα είναι από τα πρόσωπα που θα ανεβούν στην εξέδρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό, στο αυριανό συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
manou1

Αφροδιτη Μανου:Είμαι άνθρωπος που δεν είναι εύκολος, δεν πάει με τα νερά των ανθρώπων, που ψάχνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ, βάζει σε δοκιμασία τον εαυτό του. Αυτό κοστίζει ακριβά, δεν έχω μόνιμους φίλους, από το Facebook με έχουν διαγράψει πρώην εραστές μου οι οποίοι δεν μου έκοψαν την καλημέρα όταν τους χώρισα. Το έκαναν επειδή στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ· δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον στηρίζω.
Κομβικό σημείο στην καριέρα της ήταν η γνωριμία της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Ήταν από αυτούς που ανέβηκαν στην πλωτή πλατφόρμα του περίφημου πάρτι της Βουλιαγμένης το 1983. Ήταν εκείνη που τραγούδησε, ύστερα από μια ιδέα της Άννας Παναγιωτοπούλου, το υπερρεαλιστικό «Μια μέρα μιας Μαίρης». Και ήταν αυτή η γνωριμία που την έκανε ν’ αρχίσει να γράφει η ίδια στίχους και να εξελιχθεί σε μια σπουδαία στιχουργό, πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου