Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Blue Horizon: Δεν μου έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη, λέει ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα, υπογράμμισε

Οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, του επιβάτη του Blue Horizon τον οποίο μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου ενώ το οχηματαγωγό απέπλεε από το λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα να πνιγεί, οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη.

Ο αδερφός του, Νίκος μίλησε στο Mega εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδερφό του: «Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του "Blue Horizon" που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδερφού μου. Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο αδερφός του Αντώνη τόνισε πως: «Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδερφό μου στον θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Χρυσή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu Sanda η Δέσποινα Αποστολίδου.... Είναι το 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κερδίζει......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εκπληκτικές οι εμφανίσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας - Δεν έχασε γύρο σε κανέναν αγώνα - Είναι το 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κερδίζει

Στη Σουηδία και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu Sanda, το μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής του Kung Fu, πήρε μέρος η αθλήτρια του Fight Academy Peramatos και της εθνικής ομάδας Sanda Δέσποινα Αποστολίδου η οποία μετά από εκπληκτικες εμφανίσεις χωρίς να χάσει γύρο σε κανένα αγώνα σήκωσε την Ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί και πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 52 κιλών.

Αυτό ήταν το 4ο χρυσό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κερδίζει. Επόμενος μεγάλος στόχος για την αθλήτρια από το Πέραμα, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai που θα γίνει 31 Μαΐου-10 Ιουνίου στην Ελλάδα καθώς η Δεσποινα Αποστολιδουείναι μέλος και της εθνικής ομάδας Muay Thai.

image4
Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Ρομά πήγαν ασθενή στο Νοσοκομείο , έκλεψαν το κυλικείο και έφυγαν! Είχαν σχέδιο.........

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κωμικοτραγικό είναι αυτό που συνέβη στην Χαλκίδα την Παρασκευή το βράδυ. Λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ, Ρομά μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης έναν ασθενή προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, ωστόσο, μπήκαν στο κυλικείο να ψωνίσουν, έκλεψαν πράγματα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή!

Σύμφωνα με το eviathema.gr, μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί ο ιδιοκτήτης του κυλικείου, ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, ώστε να συλλέξουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Γυναίκα εξαπατούσε ιερείς στα Χανιά και το Ηράκλειο Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για α πά τες...αλλά και για αντιποίηση δημόσιας αρχής......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, αλλά και για αντιποίηση δημόσιας αρχής

Παριστάνοντας άλλοτε την εκπρόσωπο κοινωνικών υπηρεσιών πρόνοιας και άλλοτε την δικηγόρο, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με ιερείς ή επιτρόπους εκκλησιών στην Κρήτη μια απατεώνισσα που τους ζητούσε χρήματα για την ενίσχυση ατόμων που είχαν ανάγκη από οικονομική βοήθεια.

Με τη μέθοδο αυτή, τους έπειθε να καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που τους έδινε. Η δράση της σε περιοχές της Κισάμου και του Ηρακλείου κράτησε το Μάρτιο και τον Απρίλιο, ώσπου κάποιος υποπτεύθηκε την απάτη και ζήτησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου να ερευνήσουν αν τα χρήματα καταβάλλονταν πράγματι σε αναξιοπαθούντες, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ως δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού εμφανιζόταν μια Ελληνίδα, η οποία στη συνέχεια έκανε αναλήψεις των ποσών που κατέθεταν τα θύματα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, αλλά και για αντιποίηση δημόσιας αρχής, για την οποία υποβλήθηκε και έγκληση από αρμόδια εκπρόσωπο του Δήμου Κισσάμου.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Νομοσχέδιο: Τριπλή «φάκα» με τσουχτερά πρόστιμα για τα Ι.Χ. Δημιουργείται λίστα με «ύποπτα» οχήματα - Οι «καμπάνες» για τα.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δημιουργείται λίστα με «ύποπτα» οχήματα - Οι «καμπάνες» για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και ΚΤΕΟ - Νέες υποχρεώσεις για «ξεχασμένα» Ι.Χ - Ανασφάλιστα οχήματα: Κλιμακωτά πρόστιμα για εκπρόθεσμη καταβολή στα τέλη κυκλοφορίας


Βάρια πρόστιμα που φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης αλλά και εξαμηνιαίους έλεγχους και διασταύρωσες για ανασφάλιστα Ι.Χ, απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας και για τεχνικό ελεγχο ΚΤΕΟ καθιερώνει το νέο νομοσχέδιο που τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση και βάζει τέλος στην πρακτική των σημερινών έλεγχων που γίνονται.. στην χάση και στην φέξη!

Πρακτικά, με το νέο νομοσχέδιο δημιουργείται μια μεγάλη βάση δεδομένων που επιτρέπει τριπλές διασταυρώσεις και θα εντοπίζει, ανασφάλιστα οχήματα, όσα δεν έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ΚΤΕΟ και οσους δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας ή άλλες οφειλές που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση μεταβίβασης.

Η βάση αυτή δεδομένων θα βρίσκεται σε real time σύνδεση με τα αρχεία των αρμοδίων υπουργείων και φορέων. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε εξάμηνη βάση από την ΓΓΠΣ με ηλεκτρονική διασταύρωση δεδομένων από τις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ, των Υπουργείων Υποδομών και ΜεταφορώνΠροστασίας του ΠολίτηΕσωτερικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, από το μητρώο Ασφαλισμένων Οχημάτων του Επικουρικού Κεφαλαίου, της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος και του ΤAXISnet.

Εφόσον εντοπιστούν παραβάσεις θα ειδοποιείται ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και θα του επιβάλλονται τα εξής πρόστιμα:

1. Σε περίπτωση ανασφάλιστου οχήματος:
• 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και φορτηγά δημόσιας χρήσης,
• 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης,
• 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

2. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται οφειλή τελών κυκλοφορίας ενός τουλάχιστον έτους:
• Βεβαιώνονται στο σύνολό τους τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας μετά του προστίμου που αναλογεί. Πρακτικά δηλαδή θα καταβάλλονται τα ετήσια.. τέλη κυκλοφορίας διπλά!

3. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι το όχημα δεν έχει υποβληθεί εμπροθέσμως σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ,
• Επιβάλλεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το προβλεπόμενο πρόστιμο που φτάνει έως 150 ευρώ στην εφορία και σε 400 ευρώ σε έλεγχο της τροχαίας.

Ο ιδιοκτήτης θα έχει δικαίωμα ένστασης εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιβολή του προστίμου. Η ένσταση θα εξετάζεται από  εντός 30 εργάσιμων ημερών.

«Μαύρη λίστα» με Ι.Χ – Πότε θα θα αφαιρείται το δίπλωμα

Μετά τη διαπίστωση παράβασης θα διενεργείται εκ νέου ηλεκτρονικός έλεγχος σε διάστημα από 3 έως 12 μήνες από την επιβολή του προστίμου.
Εφόσον διαπιστωθεί ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει συμμορφωθεί μέχρι τον νέο έλεγχο, θα αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του οχήματος. Θα επιστρέφονται μόνο με την προσκόμιση του σχετικού συμβολαίου ασφάλισης ή του ισχύοντος δελτίου ΚΤΕΟ ή της βεβαίωσης περί μη οφειλής των τελών κυκλοφορίας, κατά περίπτωση, και της απόδειξης καταβολής του προστίμου.

Τέλη κυκλοφορίας: Πρόστιμα «με το μήνα» για του ξεχασιάρηδες

Στο νομοσχέδιο, περιέχονται διατάξεις για κλιμακωτά πρόστιμα που αφορούν στην εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Ένα νέο καθεστώς που θα ισχύει ανεξάρτητα από τους νέου ελέγχους. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα, μετά την λήξη της καθιερωμένης προθεσμίας έως τη 31η Δεκεμβρίου θα διαμορφώνονται ως εξής:
● 25% επί του τέλους αν καταβληθεί εντός του Ιανουαρίου του επομένου έτους από το έτος καταβολής,
● 50% επί του τέλους αν καταβληθεί τον Φεβρουάριο,
● 100% αν καταβληθεί μετά το τέλος Φεβρουαρίου.
Σε κάθε περίπτωση το πρόστιμο δεν μπορεί να υπολείπεται των 30 ευρώ.

Νέες υποχρεώσεις για τα «ξεχασμένα» Ι.Χ

Τα οχήματα που δεν έχουν ασφαλισθεί, δεν έχουν υποβληθεί σε ΚΤΕΟ και δεν έχουν καταβληθεί γι’ αυτά τέλη κυκλοφορίας τα τελευταία 7 έτη θα τίθενται σε καθεστώς προσωρινής αδράνειας. Στη συνέχεια θα ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ώστε είτε να προχωρήσουν στην οριστική αδρανοποίηση των οχημάτων και τη διαγραφή τους από τα μητρώα, είτε στη δήλωση ακινησίας τους, είτε, εφόσον προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, στην επανακυκλοφορία τους. Προβλέπεται, επίσης, η συχνότητα των ελέγχων, οι συνέπειες της προσωρινής και οριστικής αδράνειας και οι κυρώσεις για παραβάσεις των σχετικών ρυθμίσεων.
Σημειώνεται ότι:
● Διευκολύνεται η διαγραφή οχήματος θανόντος και έχει παραδοθεί προς ολική καταστροφή και ανακύκλωση. Σε αυτή την περίπτωση η διαγραφή μπορεί να γίνει χωρίς να έχει μεταβιβαστεί το όχημα στους κληρονόμους.
● Σε περίπτωση χρήσης του οχήματος που έχει τεθεί σε οριστική αδράνεια ή έχει διαγραφεί επιβάλλεται στον κάτοχό του πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν στο όχημα για το έτος εντοπισμού.

Πρόστιμα με «δεκαχίλιαρα» για όσους κυκλοφορούν όχημα σε ακινησία

Εάν εντοπιστεί σε κυκλοφορία όχημα για το οποίο υποβλήθηκε δήλωση ακινησίας, είτε εντοπιστεί σταθμευμένο σε διαφορετικό σημείο από αυτό, το οποίο έχει δηλωθεί, αίρεται η ακινησία και επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ από την ΑΑΔΕ πέραν των τελών κυκλοφορίας και του προστίμου μη καταβολής τους.
Σημειώνεται ότι ο έλεγχος διενεργείται κατόπιν έκδοσης εντολής ελέγχου ή κατόπιν ηλεκτρονικών διασταυρώσεων από την ΑΑΔΕ με άντληση στοιχείων από τους παραχωρησιούχους αυτοκινητοδρόμων καθώς και μέσω ειδικής εφαρμογής κινητών συσκευών για τη σάρωση πινακίδων.
Τέλος, προβλέπεται πως εάν επαναληφθεί η παράβαση εντός πενταετίας τότε το πρόστιμο τριπλασιάζεται και αφαιρείται για 3 έτη το δίπλωμα οδήγησης του ιδιοκτήτη ή κατόχου του οχήματος.

Πηγή ➤https://www.newmoney.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο «βασιλιάς του τζόγου» και η ενέδρα θα νά του στον Βύρωνα – Εμπλοκή ανιψιού πρώην βουλευτή......Ο 32χρονος δεν ζούσε στην Ελλάδα αλλά είχε .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το φονικό δίδυμο του Μπραχίμι με ανιψιό βουλευτή, οι εκτελέσεις και η κόντρα με τον αρχινονό των καζίνων

Ο πασχαλιάτικος δρόμος Ντουμπάι – Αθήνα ήταν στρωμένος με σφαίρες για τον 32χρονο Αλβανό μαφιόζο Ρόαν Μπραχίμι, που δολοφονήθηκε στον Βύρωνα, μπροστά στα μάτια του 7χρονου γιου του.

  • Από τον
    Βασίλη Χήτο

Ο 32χρονος δεν ζούσε στην Ελλάδα αλλά είχε πάει στην Αθήνα για να γιορτάσει το Πάσχα με την οικογένειά του, η οποία έμενε σε διαμέρισμα κοντά στο σημείο όπου τον εκτέλεσαν. Το θύμα διέφευγε στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τόπο «αναψυχής» πολλών ειδών καταζητούμενων που εγκαταλείπουν κυνηγημένοι την Αλβανία.

Ο Μπραχίμι ήταν σε ανοιχτή διαμάχη με τον «βασιλιά του τζόγου» Ερβις Μαρτινάι, ο οποίος όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Αύγουστο του 2022, ενώ οι Αρχές της γειτονικής χώρας θεωρούν βέβαιο πως είναι νεκρός. Η εγκληματική ομάδα όμως που διαδέχτηκε τον «πάτερ τζογαδόρο» έψαχνε να σκοτώσει τον 32χρονο ο οποίος είχε συστήσει αντίπαλη συμμορία με τον ανιψιό του Ραχμάν Ράγχια, βουλευτή του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα αναγκάστηκε να αποπέμψει μετά τον σάλο.

Ο Μπραχίμι είχε εκτελέσει τον ανιψιό του Ερβις Μαρτινάι στην υπερυψωμένη γέφυρα της Κρούγια στις 17 Ιουλίου 2022. Και το βράδυ της 22ας Ιουλίου 2022 συνέχισε τη δολοφονική του πορεία στο κέντρο της πόλης Μιλότ, όπου σκότωσε τον Κλίσμα Πρέτσι την ώρα που έβγαινε από το θωρακισμένο τζιπ του, που γαζώθηκε με 108 σφαίρες.

Ο 28χρονος Πρέτσι ξεψύχησε επιτόπου, ενώ ο συνεπιβάτης φίλος του Ιλι Βράχια σώθηκε καθώς ξαναέκλεισε την πόρτα και κλειδώθηκε στο θηριώδες Toyota Land Cruise. Ο 32χρονος του Βύρωνα και ο ανιψιός του βουλευτή το 2021 είχαν εισβάλει σε μπαρ στην πόλη Λέζα και είχαν πυροβολήσει αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.

Ο Ιλι Βράχια παλαιότερα είχε συμπαρασύρει σε ραντεβού τον 32χρονο για να συναντήσει τον «βασιλιά του τζόγου» και να τα βρουν, αντί αυτού όμως ξυλοκοπήθηκε και, όταν τον άφησαν να φύγει, είπε στον Ιλι ότι δεν θα συγχωρούσε ποτέ αυτό που μου έκανες.

Οι «διαβεβαιώσεις» Ράμα

Ο Μαρτινάι, το αφεντικό των τυχερών παιχνιδιών, αγνοείται εδώ και δύο χρόνια. Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Εντι Ράμα ότι πολύ σύντομα θα δοθεί απάντηση για τη μοίρα του πήγαν περίπατο. Ο Μαρτινάι «εξαπατήθηκε» όταν του χρύσωσαν το χάπι για να αγοράσει το μεγαλύτερο καζίνο στην Αλβανία, τις παραμονές που η κυβέρνηση Ράμα έβαζε κρυφά με νόμο… φραγμούς και «προϋποθέσεις» κηρύσσοντας, υποτίθεται, τον «ανένδοτο αγώνα» στον παράνομο τζόγο, για να πάνε όμως οι άδειες σε επιχειρηματίες «ευνοούμενους» της κυβέρνησης. Ο Μαρτινάι θεώρησε πως εξαπατήθηκε, ζητούσε τα λεφτά του πίσω, δεν τα έλαβε ποτέ κι έτσι άρχισε η βεντέτα με τους αντίπαλους επίδοξους διαδόχους του.

Ο «βασιλιάς» δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο αλλά καταγόταν από οικογένεια με οικονομικές δυνατότητες. Ο πρώην αρχηγός της κρατικής αστυνομίας Σέμσι Πρέντσι, αναλύοντας τις «διαβεβαιώσεις» Ράμα, είχε δηλώσει στο Euronews Albania: «Στην αλβανική κυβέρνηση υπάρχουν υπουργοί διορισμένοι από εγκληματικές ομάδες. Αν… διαβάσετε τη δήλωση Ράμα για την περίπτωση του Ερβις Μαρτινάι, είναι σαν να λέει στην αλβανική αστυνομία: ή βρείτε τον νεκρό και πείτε την αλήθεια στον κόσμο ή βρείτε τον ζωντανό και φέρτε τον στη δικαιοσύνη». Οπότε -σύμφωνα με τον απόστρατο ανώτατο αξιωματικό– «ο Ράμα πρώτα λέει πως τον θέλει νεκρό και μετά όλα τα άλλα».

Δύο σφαίρες στον Αλβανό μαφιόζο στον Βύρωνα

Τη μαφιόζικη εκτέλεση του Αλβανού Ρόαν Μπραχίμι μπροστά στη σύντροφό του έξω από παιδική χαρά στον Βύρωνα ερευνούν οι Αρχές ώστε να ανακαλύψουν την ταυτότητα των εκτελεστών.

Ο 32χρονος ήταν σεσημασμένος στις αλβανικές Αρχές, όχι όμως και στη χώρα μας, αλλά για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής η εκτέλεσή του είναι ακόμη ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ αντίπαλων «φατριών» της αλβανικής μαφίας.

Στην Ελλάδα ο Ρόαν Μπραχίμι ζούσε με τη σύντροφό του, η οποία τον συνόδευε όταν ο εκτελεστής τούς αιφνιδίασε και τον έπληξε θανάσιμα. Η γυναίκα, με την οποία το θύμα είχε παιδί, διέμενε στον Βύρωνα. Ομως ο ίδιος είχε παντρευτεί στην Αλβανία με άλλη γυναίκα, με την οποία είχε επίσης παιδιά.

«Η μικρή μου κόρη έπαιζε με το παιδί του. Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν συμβαίνει κάτι ή αν παίζουν. Ενα μικρό παιδί έκλαιγε και έλεγε “μπαμπά μου, μπαμπά μου”» περιγράφει μάρτυρας στο σημείο της εκτέλεσης.

Ηταν λίγο μετά τις 21.30 της Πέμπτης, όταν επί της πλατείας Αγίου Λαζάρου ο Ρόαν Μπραχίμι και η 37χρονη είχαν σταθμεύσει το πολυτελές μαύρο όχημά τους και πήγαν στο παρακείμενο σουβλατζίδικο. Κατά την έξοδό τους από το ψητοπωλείο, μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες τους πλεύρισε, ο συνοδός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε με κρύο αίμα δύο φορές. Ο Ρόαν Μπραχίμι σωριάστηκε νεκρός, ενώ η 37χρονη λιποθύμησε από το σοκ.

Από την αιματηρή σκηνή οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν δύο κάλυκες, ενώ κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο Ρόαν Μπραχίμι έχει δεχθεί δύο βολές στο κεφάλι και στον λαιμό από τον εκτελεστή. Η 37χρονη Αλβανή κλήθηκε σε εξέταση από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος για όσα ενδεχομένως γνωρίζει για τις επαφές του συζύγου της και όσα μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη της για τον εκτελεστή και τον συνεργό του.

Nάντια Αλεξίου

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Μητέρα και κόρη πιάστηκαν «μαλλί με μαλλί» – Τις χώρισαν οι αστυνομικοί και συνελήφθησαν,.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε μητέρα και κόρη στην Κρήτη. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να χωρίσει τις δύο γυναίκες.

«Μαλλί με μαλλί» πιάστηκαν μητέρα και κόρη το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή του Ηρακλείου. Η 42χρονη και η 17χρονη τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο ενώ βρίσκονταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Γείτονες ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, χώρισαν τις δύο γυναίκες, οι οποίες και συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretalive.gr.

Πηγή ➤  https://www.enikos.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

: Σε αστυνομικό κλοιό ύποπτος για το φο νι κό – Έλεγχοι σε αεροδρόμιο και λιμάνι....Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται πως....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας άνδρας από το Πακιστάν μαχαιρώθηκε θανάσιμα και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ του νησιού

Το κουβάρι της αιματηρής συμπλοκής που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νησί της Μυκόνου και είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί θανάσιμα ένας άνδρας από το Πακιστάν και ακόμη ένας να τραυματιστεί σοβαρά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο υπάρχουν αναφορές πως βρίσκεται πίσω από την θανάσιμη επίθεση και διεξάγουν ελέγχους στο αεροδρόμιο καθώς και στο λιμάνι του νησιού προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται πως η συμπλοκή δεν είχε σχέση με το μπαρ που βρίσκεται στο σημείο αλλά ότι αφορμή ήταν ένας καβγάς που είχε ξεσπάσει το πρωί μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους πιθανόν δράση. Όπως έγινε γνωστό οι άνδρες έμεναν σε καταλύματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 15 προσαγωγές με αστυνομικές πηγές να εξηγούν πως από τους 15 οι επτά ενδέχεται να συλληφθούν για συμμετοχή στη συμπλοκή και άλλα αδικήματα όπως περί όπλων, αλλοδαπών και ναρκωτικών.

Πηγή ➤ https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Βραυρώνα: Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το ......... στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως......ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς όπως υποστηρίζει γεννήθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από τη νεκροψία – νεκροτομή και από το αν θα βρεθεί οξυγόνο στους πνεύμονες του βρέφους ενώ θα διαπιστωθούν και από προέρχονται τα χτυπήματα που είχε.

Αν δηλαδή είναι από ανθρώπινο χέρι ή από την πτώση στον κάδο όπως υποστηρίζει ο πατέρας.

Το χρονικό της φρίκης

Η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν παντού αίματα στο σημείο και όλα έδειχναν πως η γυναίκα είχε γεννήσει εκεί.

Στη συνέχεια οι Αρχές από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προκύπτει πως ο άνδρας πέταξε κάποια στιγμή σκουπίδια στα κάδο την περιοχής και μέσα σε αυτά βρισκόταν και το νεκρό βρέφος.

Έρευνα στη χωματερή

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στην χωματερή της περιοχής όπου βρέθηκε το βρέφος νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι.

Σοκαρισμένος αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας, Γιάννης Αιδινιώτης ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που βρέθηκε το νεκρό βρέφος και την διαδρομή που ακολούθησε το απορριμματοφόρο μέχρι τη χωματερή.

Τόσο ο γυναικολόγος όσο και οι αστυνομικοί κάνουν λόγο πως οι γονείς του βρέφους έχουν δείξει πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Θρίλερ..... Εξαφανίστηκαν 5 αδέρφια από το νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θρίλερ στην Πάτρα καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο στο οποίο είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τους η επιμέλεια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο, όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και τα πέντε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Live Newes τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »