Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Χαράς Ιωαννίδη, γνωστή κομμώτρια άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας. - Όσα περιγράφει η κόρη της....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα για να κάνει μία επέμβαση - «Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν» - Όσα περιγράφει η κόρη 

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια 57χρονης γνωστής κομμώτριας της Πάτρας, της Χαράς Ιωαννίδη, που άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα για να κάνει μία επέμβαση. Φαίνεται πως η επέμβαση, αν και ρουτίνας, δεν πήγε όπως αναμενόταν, με επιπλοκές να επιβαρύνουν την υγεία της, σύμφωνα με το flamis.gr

Τι λέει η κόρη της 57χρονης

«Πήγαμε με τη μητέρα μου σε κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα.

Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά ''έφυγε''», λέει η κόρη της γυναίκας, Ελένη στο flamis.gr.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης......Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής ......κρυβόταν σε....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (16.5.24) ο 50χρονος που έστησε ενέδρα και δολοφόνησε με μαχαίρι την 40χρονη πρώην σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής την ώρα που κυκλοφορούσε πεζός και μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από επίθεση που έκανε ο 50χρονος στην 40χρονη, 10 μέρες πριν τη στυγερή γυναικοκτονία.

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης και το θύμα είχαν άγριο καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπίρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδανε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

 

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να φωνάζει:

«Έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνέχιζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.


 Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τουρκία: τροχαίο με Έλληνες - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ουσάκ

Τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στο οποίο εμπλέκονται Έλληνες σημειώθηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα έξω από την πόλη Ουσάκ στα δυτικά της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 11:10 το πρωί σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν άλλα δύο, όλοι τους Έλληνες που επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ουσάκ.

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα δυο άτομα τραυματίστηκαν, όλοι Έλληνες σε τροχαίο που έγινε το πρωί  έξω από την Σμύρνη στην πόλη Ουσάκ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 11:10 το πρωί σκοτώθηκε μια 67χρονη η οποία εκσφενδονίστηκε από το ΙΧ και τραυματίστηκαν άλλα δύο, όλοι τους Έλληνες που επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. 

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έπεσε σε χαντάκι και ανατράπηκε. 

Οι τραυματίες, ο 59χρονος οδηγός και άλλο ένα άτομο 63 ετών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή Μπανάβ της επαρχίας Ουσάκ.


Φωτογραφία αρχείου
Πηγή ➤https://www.protothema.gr     https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά που άφησαν μόνο του 5χ ρονο στο διαμέρισμα Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για έκθεση .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδί, όταν πήγαν στο σπίτι για άλλη υπόθεση της οικογένειας

Για δύο ολόκληρες ώρες κατηγορούνται ότι άφησαν μόνο του και κλειδωμένο σε διαμέρισμα ένα αγοράκι πέντε ετών, η μητέρα και η γιαγιά του, οι οποίες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν άλλη υπόθεση της οικογενείας του και έτσι μετέβησαν στο σπίτι τους στην περιοχή του Λαγκαδά για να τους αναζητήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 39χρονη μητέρα φέρεται να έφυγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της, ενώ η γιαγιά του παιδιού, 61 ετών, αποχώρησε και εκείνη από το σπίτι, αφήνοντας μόνο του τον πεντάχρονο μέχρι να τον βρουν οι αστυνομικοί.

Εις βάρος των δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Άνδρας εν εξάλλω έσκασε τα λάστιχα 30(!) αυτοκινήτων Όλα τα ΙΧ ήταν μαύρου χρώματος.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μετά τον μεθυσμένο οδηγό πολυτελούς αυτοκινήτου, που τα έκανε γυαλιά καρφιά στην Κυψέλη καταστρέφοντας σταθμευμένα οχήματα στο πέρασμά του, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε έναν 53χρονο στο Παλαιό Φάληρο. Είχε σκάσει τα λάστιχα σε 30 αυτοκίνητα, με τους οδηγούς να βλέπουν έκπληκτοι τι είχε συμβεί.

Όλα τα ΙΧ ήταν μαύρου χρώματος και παρκαρισμένα στην οδό Πρωτέως και τα γύρω στενά της περιοχής.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τον οδήγησε στην πράξη του.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Από το 2018 δικαστική απόφαση που απαγόρευε στον δράστη να διαμένει με την 40χρονη....«Ο μπαμπάς σ......... τη μαμά»:......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έναν εφιάλτη ζούσε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, που έμελλε όπως όλα δείχνουν να είναι και ο δολοφόνος της, η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, που στις 06.30 το πρωί της Τρίτης (16.05.24) έπεσε νεκρή από τις φονικές μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Οι πληροφορίες γύρω από την εν ψυχρώ γυναικτονία στο Μενίδι αποκαλύπτουν το οικογενειακό δράμα που βίωνε η άτυχη 40χρονη εδώ και πολλά χρόνια, παρουσία των δύο ανήλικων παιδιών της 15 και 16 ετών.

Η 40χρονη τον είχε καταγγείλει τρεις φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από το 2018 υπήρξε δικαστική απόφαση, με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, η ίδια όμως το είχε επιτρέψει.

Το χρονικό των καταγγελιών

Παρακάτω, περιγράφεται όλο το χρονικό των καταγγελιών σε βάρος του φερόμενου ως δολοφόνου της 40χρονης:

Στις 3-4-2013, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στις 18-9-2022, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Υπήρξε δικαστική απόφαση με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα.

Στις 7-5-2024, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε ρητή δικάσιμο για αύριο, Παρασκευή (17.05.24) και τον άφησε ελεύθερο. 

Αρνήθηκε τη μεταφορά της σε safe house

Σημειώνεται πως το Μεγάλο Σάββατο (07.05.24) η 40χρονη σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει.

Μάλιστα, είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή (safe house), εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Τα πρώτα λόγια της κόρης της

Οι πρώτες μαρτυρίες γύρω από το σκηνικό μετά την άγρια δολοφονία συγκλονίζουν.

Όπως αναφέρει μάρτυρας, η κόρη της 40χρονης μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε «ο μπαμπάς μου σκότωσε τη μαμά μου» και πως τη βρήκε στο δρόμο, τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά. 

Μάλιστα, έδειξε τις φωτογραφίες της 40χρονης στους αστυνομικούς, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του θύματος. 

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, η κόρη της 40χρονης έκλαιγε και ωρυόταν, φωνάζοντας «σκότωσαν τη μαμά μου».

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Δύο συλλήψεις για ληστείες σε οδηγούς ταξί – Επιβιβάζονταν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δύο άνδρες 27 και 32 ετών, συνελήφθησαν στα Καμίνια, για ληστεία σε βάρος οδηγών ταξί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν αφαιρέσει άγνωστο χρηματικό ποσό από οδηγό ταξί, αλλά ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις σε κοντινό σημείο και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, επιβιβάζονταν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και κατά τη διαδρομή, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου ή σωματικής βίας αφαιρούσαν από τους οδηγούς χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα και διέφευγαν πεζή.

Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις ληστειών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Πηγή ➤  https://www.enikos.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέμενε ελεύθερος παρά τις τέσσερις καταδίκες του ...Ο 35χρονος αλλοδαπός Σαν τον... "φαντομά" κατάφερνε να ξεγλιστρά ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σαν τον... "φαντομά" κατάφερνε να ξεγλιστρά ένας 35χρονος αλλοδαπός που αναζητούσαν οι αρχές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν όχι μια και δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις. Τελικά, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακίνηση ναρκωτικών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, σε φυλάκιση δέκα μηνών για κλοπή με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και σε φυλάκισης 14 μηνών για αντίσταση και εξύβριση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Ο 35χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει τις ποινές, καθώς οι δυο πρώτες καταδικαστικές αποφάσεις είναι τελεσίδικες.
 
Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρός μέσα σε πηγάδι βρέθηκε αλλοδαπός Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου του

Ένας αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα σε πηγάδι, στην περιοχή Φακίστρα Μεσσήνης, στη Μεσσηνία. Οι Αρχές ενημερώθηκαν χθες το βράδυ από οικείο πρόσωπο του αλλοδαπού ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του άνδρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεσή του.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί από πυροσβέστες και μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου του αλλοδαπού.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τρεις φορές είχε καταγ γείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή......η 40χρονη που δολο φο νήθηκε στη μέση του δρόμου....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά - Οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει το κουμπί πανικού και να μεταφερθεί σε δομή, αλλά το είχε αρνηθεί

Τις σκιώδεις γωνίες της δολοφονίας της γυναίκας από την Αλβανία που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι με ένα μαχαίρι στην κοιλιά προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προκειμένου να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη αυτού ή αυτών που της στέρησαν τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει πως η 40χρονη, τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και προ δεκαετίας, είχε απευθυνθεί στις Αρχές τρεις φορές και είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενεικακή βία.

Ειδικότερα, η πρώτη καταγγελία έγινε στις 3 Απριλίου 2013 με την γυναίκα να υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Τότε ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η δεύτερη καταγγελία έγινα στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 με το θύμα να καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για απειλήσωματική βλάβη και εξύβριση. Ο άνδρας συνελήφθη και πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο άνδρας απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Η τελευταία καταγγελία έγινε στις 7 Μαΐου 2024 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση). Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Στη 40χρονη χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν επιθυμεί την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Παράλληλα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Πλέον οι έρευνες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί προς αυτόν τον άνδρα ο οποίος αναζητείται χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »